Nejde jen o sex. I tohle je nevěra

Co si představíte pod pojmem nevěra? Když se vy nebo váš partner vyspí s někým jiným? Ano, takto je podvádění chápáno nejčastěji. Ovšem ona existuje i nevěra bez sexu. A často bývá mnohem nebezpečnější.

Co všechno se mezi nevěru může podle nejrůznějších průzkumů počítat?

Aktivní profil na seznamce

Podle nedávného amerického průzkumu považuje 70 procent dotázaných žen za nevěru to, že má jejich partner stále aktivní profil na on-line seznamce. Představuje totiž jakousi „únikovou možnost“, kterou přece lidé žijící ve šťastném a spokojeném vztahu nepotřebují. Jako by ten z partnerů, který profil udržuje, stále zkoušel, jestli nenajde někoho, kdo mu bude vyhovovat lépe.

Zamilovanost bez sexu

Ze stejného průzkumu pak vyplynulo, že pro 61 % žen je nevěrou už samotná „citová angažovanost“ bez sexu. Mimochodem, to je spíše naše, tedy ženská doména – že se zamilujeme do někoho jiného, ale nepřeneseme tento „vztah“ do fyzické roviny. A tak ruku na srdce – vážně máte pocit, že v takovém případě nejsme nevěrné?

SMS flirtování

Více než polovina žen za nevěru označuje také SMS zprávy mezi mužem a ženou, které jsou hravé, plné flirtu, dvojsmyslů, náznaků… Ačkoli v nich nemusí být nic sexuálního, přece jen značí zájem o druhého. A co víc – takové zprávy před partnerem/partnerkou tajíme. Proč asi?

Večeře s dávnou láskou

Zatímco jednorázovou akci typu „potkali jsme se po letech, tak skočíme na večeři“ ještě dokážeme překousnout, pokud se z oněch náhodných večeří stanou opakované události, už často patří do kategorie nevěra. I když se s osudovým mužem/osudovou ženou ze svého mládí nevyspíme, pravidelný kontakt s nimi může partner/partnerka už vnímat jako nevěru.

Neustálé sledování bývalého/bývalé

Přibližně 20 procent žen v jistém průzkumu potvrdilo, že mezi nevěru počítají i fakt, že jejich partner stále sleduje profil své bývalé. A podle autorů onoho průzkumu na tom budou muži dost podobně. Ona totiž posedlost tím, co váš ex zrovna dělá, může značit, že jste se od něho ještě neodpoutali, že byste stále chtěli být součástí jeho života…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat