Oživte milostný život! Jak vybrat tu pravou hračku?

05.10.2017 | Sex a vztahy

Mnoho párů s postupem času bojuje v milostném životě s rutinou a nudou. Je to i váš případ? Pak je možná nejvyšší čas pustit do ložnice nějakou tu zábavu. Třeba v podobě šikovné erotické pomůcky! Která bude pro vás ta pravá?

Vybírám, vybíráš, vybíráme

I „průzkum trhu“ s erotickými hračkami může být sám o sobě pikantním kořením pro váš milostný život! Možná vás překvapí (zvlášť pokud jste v téhle oblasti nováčkem), že vibrátory dnes už vůbec nemusejí vypadat jako plastový penis – ale jsou k dostání v nejrůznějších velikostech, barvách, tvarech (ano, tvarech) a některé z nich vypadají jako high-tech designová díla.


Erotické pomůcky musejí přinášet radost a potěšení. Proto jejich výběr nepodceňujte.

Budete-li vybírat hračku společně, budete mít jistotu, že se bude partnerovi líbit a že ji bude stejně jako vy rád používat. Pamatujte, že u vibrátorů záleží i na velikosti – co si budeme namlouvat, žádná žena (zvláště začátečnice) nebude asi nadšená z nějakého „monstra“ (a její partner nejspíš také ne, mohl by si pak připadat méněcenný). Ostatně nejmodernější vibrátory ani nijak rozměrné nejsou – jejich přednosti spočívají spíše v jejich „šikovnosti“ a dovednostech.

Jde hlavně o potěšení

Vůbec první průzkum můžete udělat z pohodlí své postele, na internetu (schválně, kolik stánek navštívíte a kolik výrobků prohlédnete, než budete tak vzrušení, že zapomenete na jakoukoli jinou předehru). A když si vyberete, můžete objednávat. Nebo zaskočit do kamenného obchodu. Pokud máte pocit, že návštěva obchodu s erotickým zbožím je spojena s rozpaky a pro „slušné“ lidi se snad ani nehodí, jste na velkém omylu. Takový obchod je jako jakýkoli jiný. Jen je v něm spousta zajímavých a pořádně vzrušujících věcí.

Pamatujte, že by vám erotická hračka měla přinášet především radost a potěšení. A tak se nenechejte do ničeho nutit! Pokud se například necítíte na velké experimenty, partnerovi se svěřte. Nemá cenu, abyste měla používání erotické pomůcky spojené s nepříjemnými zážitky jen proto, že jste nechtěla svého milého zklamat.

Čtyři pomocníci pro žhavé noci

O tom, jak pestrý je milostný život s erotickými pomůckami, se mohly přesvědčit i naše testerky, které dostaly šanci vyzkoušet rovnou čtyři šikovné hračky pro dospělé. Jak testování dopadlo?

Velryba pro páry


Šikovná věcička, která okoření milování oběma partnerům. Takový je Partner Whale.

Partnerský vibrátor Partner Whale vás přesvědčí nejen svým designovým provedením připomínajícím velrybu, ale také tím, že příjemně zpestří milostné hrátky oběma partnerům. Jak s ním byla spokojena testerka Senddy?

Jak je psáno už u výrobku, je to šikovná věcička, která určitě okoření sexuální život partnerů. Vybrátor sice má prapodivný tvar,ale dokáže zázraky! Líbilo se to jak mně, tak manželovi. Jestli někdo uvažujete o koupení nějakého pomocníka vřele doporučuji,“ popsala Senddy.

Tři motory v akci


Vibrátor Romant Triple vás přivede do nové dimenze rozkoše. Postarají se o to hned tři motory!

Romant Triple je luxusní dobíjecí vibrátor se třemi motory, který vás při používání dovede úlně do nové dimenze rozkoše. Jsou to vlastně dva vibrátory v jednom. Každý z těchto vibrátorů má vlastní motor, který můžete ovládat samostatně. Vnější část vibrátoru (kratší) je určena ke stimulaci klitorisu. Splnil testerce Hanyně očekávání?

Je vyroben z velice příjemného materiálu. Líbí se mi, že každá jeho část má svůj vlastní motůrek, takže se mohou pohybovat nezávisle na sobě; a také to, že je dobíjecí, takže se nemusí kupovat baterie. Jelikož jsem doteď neměla s těmito pomůckami žádnou zkušenost, tak ho nemůžu s žádným jiným srovnávat.. Ale za sebe musím říct, že je to fajn věcička a mohu ho jen doporučit. Poprvé jsem ho zkoušela sama, podruhé s manželem a obojí bylo super,“ neskrývala nadšení Hanyna.

Dva v jednom


Současná stimulace G bodu i klitorisu? To vám zaručí nepřekonatelný Boom ClitRoll!

BOOM ClitRoll je dobíjecí vibrátor, který zaujme už na první pohled svým vzhledem. Novinkou je část vibrátoru na stimulaci klitorisu, která je opatřena kolečkem s jemnými jazýčky. Klitoris tak nestimulují pouze vibrace, ale i měkké, rotující jazýčky. Vyzkoušela ho i naše testerka alka1975.

Včera jsme ho s přítelem zkusili a určitě ne naposled. Řekli jsme si, že si uděláme hezký večer, když jsme konečně bez dětí, sám přítel byl na testování velmi natěšen. Nebylo to poprvé, kdy jsme vibrátor používali, ale s tímto jsme asi nejspokojenější. Velikost i zahnutí vibrátoru mi vyhovuje, je poddajný a vibrace jsou víc než báječné, hlavně když si je v průběhu můžu měnit. Co se týče lopatičky na klitoris, tak to mě příliš neoslovilo, přišlo mi to moc tvrdé, ne moc příjemné. Potřebovala bych možná ty lopatičky menší a jemnější. Jinak vibrátor doporučuji, orgasmus jsem měla během chvilky,“ svěřila se v hodnocení alka1975.

Jako deset jazýčků


Revoluční pomůcka zaměřená na váš klitoris. Sqweel 2 Wheel potěší každou ženu!

Tento jedinečný stimulátor klitorisu vás nenechá chvilku klidnou. Deset hbitých jemných jazýčků, připevněných na rotujícím kotouči, se pečlivě postará o váš klín, jako byste byla v náručí deseti mužů najednou. Splnil Sqweel 2 Wheel, co slibuje?

Trošku nevšední hračka pro dospělé mě upoutala už při zveřejnění tohoto testování. Strojek je na tři baterie, překvapivě není ani moc hlučný. Má tři stimulační stupně rychlosti rotací. Dále je zde i tlačítko, které uvádí rotaci do protisměru. S erotickou pomůckou jsem byla spokojena a mohu doporučit,“ napsala testerka TynaC.

Hlásila jste se do testování se sexshop-deluxe.cz, ale nebyla jste vybraná? Pak můžete využít exkluzivní slevu 21 % při nákupu erotických hraček v tomto e-shopu. Podrobnosti najdete ZDE.

Hodnocení ostatních uživatelek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat