V placených erotických službách muži hledají žhavý sex

17.01.2022 | Sex a vztahy

Statistiky dokazují, že placených erotických služeb využívá 15 % mužů v USA, 10 % v Anglii a u nás celých 6 % mužské populace. Proč to tak je? Co muži vidí na lehkých děvách a proč je využití nabízených služeb tolik láká? Odpovědi jsou jednodušší, než byste čekali.

Vyhledávají žhavý sex

U mnoha párů není postupem času sex tak častý, jako dřív a i sex samotný nebývá tak „žhavý“ jako tomu bylo v počátcích vztahu. Možná proto je jedním z důvodu pro návštěvu lehkých žen nedostatek vášnivého sexu. Také pro muže, kteří momentálně nemají stálou partnerku a jsou nakloněni vášnivějšímu milování, je návštěva takového podniku jednodušší. Zaručuje jim totiž přesně takový zážitek, jaký očekávají. Je snazší jít na jistotu, než „sbalit“ ženu někde v baru a doufat, že vše půjde podle jeho představ.

Chtějí mít záležitosti pod kontrolou

Muži většinou na přání svých partnerek v sexu ustupují na úkor svých požadavků. Vědí, že jejich žena nemá ráda jisté polohy a praktiky, tak je jednoduše neprovádějí, i když je sami v oblibě mají. Nejeden muž pak vyhledává někoho, s kým může praktikovat cokoli a kdykoli. A to je jednoduše lákavé.

Plní si tajná přání

Tohle je jeden z nejčastějších důvodů, proč muži navštěvují erotické podniky. Prostě se stydí doma říct, že by rádi vyzkoušeli něco nového nebo mají dojem, že by se jejich partnerky urazily. Tak si své nejtajnější fantazie chodí plnit na místa, kde se jim nikdo za jejich touhy nevysměje, ani je neodmítne. Je to celkem pochopitelné. Každý má rád něco jiného. A když to holt muži doma nedostanou…

Nejrychlejší cesta k sexu

Je to jednoduché. Přijdete, vyberete si ženu dle svých představ, zaplatíte za vybrané služby a odcházíte spokojení. Doma občas ženu bolí hlava, má své dny nebo nemá náladu a muž čeká a čeká. Tady čekat nemusí. Když dostane chuť na sex, není nic snadnějšího, než zajít za prostitutkou.

Nechtějí komplikace

Mnoho mužů, stálou partnerku nehledá, ale sexu na jednu noc se nebrání. Podle nich je mnohem jednodušší zajít do nočního klubu, než se zaobírat tím, že jim po noci na jednu noc s neznámou slečnou z baru stále zvoní telefon a ona se dožaduje další schůzky. Tím, že muž využije služeb prostitutky, nemusí řešit, zda někoho urazil nebo mu způsobil citovou újmu. Prostě zaplatí a odchází s čistou hlavou.

Zdroj: https://www.elle.com/uk/life-and-culture/culture/a35276773/i-pay-male-escorts-for-no-strings-sex/, https://www.marieclaire.co.uk/reports/sex-workers-11125, https://prostitution.procon.org/percentage-of-men-by-country-who-paid-for-sex-at-least-once-the-johns-chart/






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat