Jak nám muži kazí sex aneb 8 postelových situací, kdy jsou na zabití

Nikdo není dokonalý, a o posteli to platí zvlášť. Jakých chyb se v ní dopouštějí muži? Kdy jim to nemyslí tak, že překračují hranice slušného sexuálního chování? Následující situace mluví za vše!

Pánský server Askmen měl dobrý nápad: nahlédnul do vlastních řad a zanalyzoval, čím vším muži štvou své vlastní milenky, čili jakým způsobem překračují sexuální etiketu. Jestli jste se ještě se žádným takovým trapasem nesetkala, patříte mezi šťastlivce! Jinak by vám měly být tyhle situace povědomé!

Nahoře huj a dole fuj

Když se muž chystá na rande, osprchuje se, oholí a navoní. To je všechno v pořádku. Jenže jak to tak nějak dělá automaticky, moc se nevěnuje umytí a zkulturnění všech záhybů a zákoutí svého těla, konkrétně rozkroku. Dotyčný se pak nemůže divit, že žena odmítá provádět orální sex, když na ni trčí nevábně vonící houští, navíc tak husté, že by se přes nej nedostala ani motorová pila.

Nedostatečná nebo krátká předehra

Nikdo neříká, že rozšafná chvíle před milováním musím trvat hodiny, ale deset, patnáct minut něžné nálady nezaškodí. Mnozí muži však doteď nepochopili, že když si ženu lépe připraví, sex s ní je lepší. Taky máte zkušenost s tím, že se na vás chlap vrhnul se stejnou vervou, jako kdyby před něj položili kus tlačenky? 

Žádná dohra

Milování má svůj scénář – předehrou počínaje po dohru konče. Za neslušné se mimo jiné považuje, když se muž ihned po skončení milování otočí na bok a jde spát. Co by mu to udělalo, kdyby svoji partnerku pohladil třeba po zádech a na pár minut k sobě přivinul? Jestli řešíte podobný problém, řeknete partnerovi, že nejste na jedno použití a opravdu snesete pár vteřin dotyků navíc.

Nečekané vyrušení

Svíčky, romantika, dlouhé přípravy, sexy prádlo, rozrušení, vzrušení, napětí. Takhle nějak to vypadá, když žena čeká na famózní sexuální zážitek. Ten ale nepřijde, pokud muž její dychtivou náladu zazdí chováním, které se dá považovat za pohrdavé vůči intimní náladě. O čem to tu mluvíme? Že když někdy mezi líbáním a odhozením vaší podprsenky zazvoní telefon, on ho zvedne a začne diskutovat se svým spolubydlícím nebo matkou, místo toho, aby pokračoval v tom, co původně začal, působí to velmi urážlivě.

Sexuální překvapení 

Orální sex, anální sex, svazování, masáž se svíčkami, tantrické rituály. Proč ne? Pokud má někdo chuť zkusit ve svém milostném životě něco nového, tak ať sebere odvahu a jde do toho. Neměl by ale k provozování různých praktik nikoho nutit, natož jimi šokovat. Nás ženy dokáže namíchnout, když se nás nikdo na nic neptá. „S přítelem, se kterým jsem byla tři měsíce, jsme se začali milovat,“ vypráví Sandra. „Já ležela na boku, on za mnou. Několik minut mě hladil, a pak svůj penis rychle zasunul do mého pozadí! Fuj, bolelo to, a nikdy předtím jsme o tom nemluvili! A blbec to ještě dodělal větou, že nějak se přece zeptat musel! Už ho ale nezajímá, že tahle situace patří k mým nejhorším sexuálním zážitkům,“ stěžuje si Sandra.

Rychlost závodního koně

Okolo orgasmu se toho vždycky hodně namluví. Ne jinak tomu je i v souvislosti s tím, který z partnerů by ho měl nebo neměl mít první. Obecně se doporučuje, aby muž nejprve přivedl na vrchol svoji partnerku, teprve potom sebe. Když to udělá přesně obráceně, čili se dostane do cíle dřív, a ještě nějak „zapomene“ na orgastické potřeby své milenky, je to přinejmenším na výpověď z postele.

Egoismus

Naduté ego nadutým egem pravděpodobně zůstane vždycky. Je proto trochu naivní čekat, že když partner při sexu myslí jen na sebe, bude to zítra jiné. Nebude. Jestli nemá ani tu nejmenší snahu být pro partnerku skvělým a pozorným milencem, patří mezi sexuální snoby.

Ničení oblečení a šperků

Znáte to. Velká chuť na sex nepočká, a proto je nutné jednat ve vteřinách. Jenže někteří muži s myslí, že mohou beztrestně trhat oblečení a ničit šperky svých milenek. Jako hra je to fajn, ale na to se žena chce připravit! Oblékne si věci, které již nenosí, a pak jí je náhlá akce jedno. Žádná ale nebude výskat radostí, když jí rozervete nejoblíbenější šaty.

Tak co, dámy, odhadli muži správně to, co dělají při milování špatně? Nebo snad přidáte svoji trošku do mlýna a přijdete na další pánské prohřešky?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat