Ženské svody: Připravte si neodolatelný klín

Milujete, když vám partner provádí orální sex? Dala byste cokoliv za to, kdyby jeho vlhký jazyk laskal váš klín co možná nejčastěji? Pak věřte, že můžete udělat pár věcí pro to, aby vaše pohlaví nade vše obdivoval a rozmazloval. Ne všichni muži se totiž do uspokojování ústy hrnou… Jak to změnit?

Pánové k nelibosti nad rejděním úst v nastaveném dámském klíně mají své důvody. Tak jako ženy podléhají předsudkům a nechuti vzít si pánské přirození tam, kam vkládají jídlo, i muži řeší, jestli se jim chce zabývat se pro ně neaktivní štěrbinou. Proto nabízíme několik rad a tipů pro ty milenky, které orální sex milují a nehodlají se ho jen tak vzdát.

Chloupky

Je jen hrstka těch, které vzrušuje tahání chloupků ze zubů. I jednoho takového by člověk hledal měsíce. Jestli váháte, zda holit, nebo neholit, protože ještě nevíte, zda nový milenec má rád ženy „od bobří řeky“ či lolitky ve výslužbě, nechte to na něm se vším všudy. Považujte za erotickou předehru vodní hrátky ve vaně nebo sprše. Dejte mu ruky nástroj, holicí pěnu a důvěru. Uvidíte, že se úkolu zhostí zodpovědně a ve většině případů i s maximálním nadšením. Žádnou jinou domácí práci ještě nikdy nedělal radši!

Pro ty, které svého partnera znají dlouhodobě, platí, že myslet neznamená vědět. To, že jste se holila před dvěma dny, nic neznamená. Dorůstající chloupky mu mohou na tváři způsobit hotovou mozaiku s červeným nádechem. Když už orální sex, tak hladce!

Automyčka

Osprchováním svého klína hygiena nekončí, nýbrž začíná. Každodenní povinností každé ženy by se mělo stát roztažení stydkých pysků od sebe a důkladné vymytí prostoru mezi nimi. Speciální mýdla pro intimní hygienu se taky nevyrábějí jen tak z legrace. Některá z nich udržují poševní prostředí zdravě kyselé, jiná ještě navíc tlumí svědění či pálení případného propukajícího zánětu. Roztoky na vyplachování pochvy nepoužívejte, pokud vám je lékař ze zdravotních důvodů sám nepředepíše. Běžná hygiena k čerstvosti a šťavnatosti vašich pohlavních orgánů stačí.

Škodlivé myšlení křehkého ega

Je škoda, když žena považuje své přirození za nechutné a špinavé, a má k němu postoj jako živnostník k berňáku. Obav, že líbání rozkroku ústy se jejímu milému nemůže líbit, se dá zbavit. Pakliže to sama v sobě řešíte, postupujte následovně. Zeptejte se partnera, co si o vaší jeskyňce myslí. Garantujeme, že neuslyšíte žádné „fuj“ ani „blé“. Jemu uděláte radost, když si ke svému pohlaví vypěstujete zdravý vztah, on udělá radost vám, když to ústy náležitě ocení.

Nemůžete se i přes jeho slova chvály naučit mít se ráda? Vsaďte na orální trénink, neboť těžce na cvičišti, lehce na bojišti. Objednejte si v sexshopu pomůcku, díky níž si na jazyk v rozkroku budete pozvolna zvykat. Tenhle elektrický pomocník se jmenuje Sqweel a seženete ho od 1 059 korun. Jeho deset silikonových líbacích jazýčků a tři rychlosti vás přesvědčí o tom, že váš rozkrok nelze nemilovat.  

Hříšné divadlo pro věrné fanoušky

Snad žádný muž nikdy neodmítl pohled na masturbující ženu. Nestyďte se. Když přijde ta správná nálada, klidně si třeba vsuňte prst do svých zaslíbených míst, zatímco on je dráždí jazykem. (Současně ho upozorněte, že si nepřejete, aby ve svém snažení přestal.) Nebo si přidržujte prsty stydké pysky, abyste odkryla z kožního záhybu co možná největší část poštěváčku. Bude to vnímat tak, že se mu celá odevzdáváte – a ráda.

Zhoupněte se do ráje

Jestli ho provádění orálního sexu už nějakou dobu nudí, jděte na to od lesa a obstarejte si houpačku pro dva s nastavitelnými třmeny (cca od 990 korun). Některé polohy se pro vás stanou příjemnějšími a přístupnějšími. Navíc ukážete, že ve vás dřímá kreativita a chuť sexuálně se zlepšovat. Setkáním úst a ženských klínů zdar!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Není už váš vztah co býval? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat