Čemu se po milování vyhnout. Čtěte, co vám dokonale zkazí požitek

Intimní setkání dvou lidí je bezesporu křehkou událostí. Taky ji může ledacos pokazit! Ač jste s milencem poprvé, nebo se znáte již pár týdnů, preventivně se vyhněte následujícím situacím. Mohly by vás stát partnerské i sexuální štěstí!

I sebevětšího přizpůsobilce může nakrknout určité chování jeho protějšku po milování. Jen si to představte z té druhé stránky. Ležíte v posteli, uvolněně odpočíváte, únavou přivíráte oči a uááá, váš milý si otevře lahváče a začne ho hlasitě srkat. Nepůjde vám to na nervy? Jistěže ano! Stejně jako pár dalších věcí. Milostná dohra je prostě milostná dohra, ne holubník!

Které situace tedy zavání průšvihem?

1.   Domácí mazlíčci
Nic proti zvířátkům – jsou úžasná a všichni je milujeme. Ovšem v posteli, a zvlášť po sexu nemají co dělat! Tahle chvíle patří jen vám dvěma.

2.  Útěk na toaletu
Může se stát, že po milování vy nebo on budete potřebovat jít na WC, ovšem uděláte-li to hned potom, co jeden z vás prožije orgasmus, bude to vypadat, jako byste pohrdali tím vším, co jste právě prožili. Druhý by si mohl myslet, že všechno to krásné máte chuť spláchnout do… Však vy víte kam.

3.  Hodnocení
Jestliže se s partnerem neznáte léta, a nevíte tak, co ho naštve, nebo mu zalichotí, zdržte se veškerých komentářů na téma: Jaké to bylo? Blábolit nesmysly typu: „Vypadal jsi, že neumíš do pěti počítat, ale pak jsi mě překvapil – hlavně svým vybavením,“ vás před ním mohou shodit. Radši se přiměřeně usmívejte a povídejte si třeba o počasí, na tom se nedá nic zkazit. Navíc si necháte punc tajemna a on bude marně pátrat po náznacích, jestli jste s ním byla spokojená, což je pro něj provokující – v tom dobrém slova smyslu (a i kdyby stál za starou belu, vyjádření si nechte minimálně na později). 

4.  Kritika
Jsou lidé, kterým nedělá potíže svléknout se před druhým, protože jsou se svým tělem spokojeni. Ovšem berte v úvahu spíš to, že u většiny je tomu naopak. Nechte si proto od cesty kritiku nad pivním mozolem, pneumatikou okolo pasu nebo řídkými vlasy. Každý nebere své „nedostatky“ s humorem…

5.  Zlozvyky a jiné morální nemravnosti
„Jednou se mi stalo, že se mě milenec pár vteřin po sexu zeptal, jestli si nedám medovník se šlehačkou a cigaretu. I když mám obojí ráda, dotklo se mě to. Doteď mám pocit, že mu sex se mnou nestačil. Vypadal, jako by se chtěl snad dorazit, nebo co,“ vypráví čtenářka Jana. Proto aspoň chvíli po mazlení vstřebávejte atmosféru, přitulte se k milenci a vyčerpaně oddychněte. Dojde mu, že nemá vymýšlet psí kusy.

6.  Ošívání
Škrábání a ošívání se akt obrátí v černý zážitek. Pokud ani jednomu z vás nebude hloupé přejíždět svými nehty po kůži nebo se nepohodlně vrtět se slovy, že „taky se necítíš tak dobře?“ bude si protějšek myslet, že je snad prašivý.

7.  Svěřování
Vyprávět mu o své matce, milostných kolapsech, pohlavních chorobách, neschopnosti dosáhnout orgasmu při rozsvíceném světle či celoživotním boji s váhou ani nezkoušejte!

8.  Plánování budoucnosti
Nový milenec se velmi poleká, když uslyší, že s vámi za půl roku jede na dovolenou, chystáte se ho představit rodičům už zítra, chtěla byste tři děti, a to pokud možno co nejdřív. Taky ho vyděsí instrukce, co má a nemá říkat na večírku vaší firmy, a rozhodně ho nepotěší, pokud mu začnete vyprávět, co by měl koupit vašemu synovi z předchozího vztahu, aby si ti dva padli do noty. Tohle všechno jsou vážné věci, na které je vhodný čas kdykoliv mezi snídaní a obědem, nebo odpolední kávou a večeří.

Ač se vám zdá, že po milování nemůžete skoro nic, není tomu tak. Dejte všemu čas, než svého nového přítele lépe poznáte, a nepůsobte mu to, co byste nechtěla, aby dělal on vám. To ostatní přijde samo.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat