Nuda v posteli? Hra na doktora bude vaší ložnici slušet!

Hnacím motorem nejednoho milostného života jsou fantazijní sexuální hry. Proč k nim nezařadit i ty z lékařského a nemocničního prostředí? Pokaždé, když se vžijete do role v bílém plášti, posunete hranici kreativity o stupínek dál a vpustíte do své ložnice směs příjemné, slastné bolesti a rozkoše!

Na tom, jestli je partner radši submisivní (podřízený) nebo dominantní, nezáleží. V téhle hře si na svoje přijdete oba! Povinností zdravotníka nebo pacienta je ošetřit nebo být ošetřen, provést nebo podstoupit léčebné procedury. Nezapomeňte, že dominantní lékař nemusí nutně působit bolest, ale spíš udržovat pacienta v napětí a očekávání minut příštích. Důvod? Zvýšení sexuálního vzrušení!

Scénáře pro dva i tři zúčastněné

Lékařka a pacient… Přichází lékařka k pacientovi s tím, že trpí nedostatkem libida. Po důkladném vyšetření včetně dotazníku „na tělo“ se doktorka rozhodne předepsat vhodný lék. Variantou může být i situace, kdy on nebo ona trpí nadbytkem libida a neví si s ním rady. Takové případy jsou „složité“ a žádají si citlivý přístup. Že by prvotní vyzkoušení pacienta lékařem?
Lékař a zdravotní sestra… Sestřička v bílém požádá lékaře, aby jí pomohl. Přepadla ji náhlá bolest v lýtku, na hrudi, na krku… Nutně potřebuje ošetření!
Anesteziolog a pacient… Zubař opustí místnost, zatímco jeho pacient dostane tlumící injekci. Anesteziolog využívá situace a pomáhá pacientovi, aby se víc a dřív uvolnil. Lékař se však vrací…

Co budete potřebovat

Kostýmy: Charakteristický bílý plášť nebo aspoň halenku a sukni, pod kterou patří pikantní černé nebo červené spodní prádlo včetně podvazků, bílá čepice, punčochy, prostě co doma najdete. Zeje-li vaše skříň prázdnotou, neváhejte si kompletní kostým sestřičky nebo lékařky objednat v sexshopu.
Rekvizity: V kdejakém lechtivém krámku jsou k dostání neuvěřitelné věci. Kovové vaginální spekulum, sada pro klystýr, sada pro anální či vaginální výplachy… Pomůcky hledejte pod názvem „clinic pomůcky“.
V případě, že nechcete utrácet, sáhněte po nějaké lékárničce a vytáhněte například jednorázové latexové rukavice, gázu na ošetření postiženého místa, obvaz, náplast, stahovací gumu, roušku… Zcela jistě také budete potřebovat vhodnou „mastičku“ – lubrikační krém nebo holicí strojek, malou baterku pro dobrou viditelnost… Fajnšmekrům se bude hodit i domácí sada na fondue, neboť v ní mohou ohřát nebo zchladit lékařské přístroje…

Proč hrát lékařské hry pro dospělé?

Mnoho lidí odrazuje hraní rolí v páru, protože se stydí nebo strachují, že budou vypadat hloupě. Obojí se dá vyřešit použitím vhodných slovních spojení, kterými se uvolníte a dostanete do lékařské role snadněji.
-    "Chcete, aby se na to sestřička/lékař blíže podíval(a)?
-    "Teď už jen chci, abyste si lehl(a) a dala nohy od sebe tak, abych se mohl(a) podívat. Pokud existuje něco, co můžu udělat, abyste se více uvolnil(a), řekněte mi to."
-    "Chystám se provést následující vyšetření. Sáhnu vám do rozkroku a přesvědčím se, zda to nebolí, ano?“
Pro zachování dynamiky a vývoje hry použijte například:
•    "Nebuďte v rozpacích, dělám to pro vás. A chci vás ujistit, že jsem profesionální.“
•    "Pane doktore, stále to bolí. Musíte znovu zvednout sukni a podívat se. "
Tyhle hlášky jsou důležité. Jde o to vytvořit nějaký základ pro sdílené fantazie a pomoci vám, „hercům“, k zachování vážné tváře, která zvyšuje napětí!
Takže pozor, pohotovost volá!
TIP Bety: Už vás vztah není, co býval? Jak vzbudit v partnerovi znovu touhu? Máte trápení s láskou? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat