Abeceda erotického menu: Co podávat k večeři?

Pokud hodláte udělat večeři, která rozpoutá ve vašem muži ty pravé choutky, nezapomeňte, že záleží i na úpravě jídla na talíři. Beztvará hrouda rýže může něco pokazit, zatímco úhledný kopeček obložený mořskými plody mívá zvláštní moc. Takže, jaké menu je připraveno?

Jídlo a sex? Působivá a mocná kombinace! Ale vezměme to pěkně od začátku, tedy podle abecedy. Tohle byste měli v zájmu podpory vášně podávat!

A

Je známo, že alkohol v člověku odstraňuje zábrany a trocha toho povzbuzovadla může probudit i erotické choutky. Pozor však na tvrdý alkohol, který může negativně působit na mužskou výkonnost.

B

Mnozí muži přiznávají, že v nich žena pojídající banán vyvolává erotické představy. Místo toho ovoce si samozřejmě představují sami sebe.

C

Pokud vám to ještě není známo, celer se počítá mezi afrodiziaka. Takže nebude na škodu ho přidat do jídla, nemá-li k němu váš protějšek odpor.

Č

Čokoláda podporuje lechtivé touhy, ale také je nejoblíbenější potravinou, kterou si muži a ženy představují na svém těle, tedy rozpuštěném stavu. Jdete do toho?

G

Grapefruit se umístil na prvním místě v hitparádě exotických druhů ovoce pro přípravu koktejlů v letních měsících. Grapefruitový džus, trocha vodky a ledově studená sklenice vyvolávají v mužích erotické myšlenky.

H

Hruškovitý tvar ženského těla je alfou a omegou pro mužskou představivost snad co svět světem stojí. Stačí se svléknout a třeba na sobě uspořádat raut…

J

Jahody patří mezi ovoce, které k erotickým představám přímo vybízí. Milenci obou pohlaví se shodnou, že společně pojídaná jahoda umí sblížit rty tak, že je nepřirozenější přejít k polibku.

K

Kokosové mléko se umístilo na třetím místě, pokud jde o tekutinu, jejíž kapky muži rádi slízávají z ženského těla. Pálivá koření zase patří mezi přírodní afrodiziaka, takže se nebojte při přípravě večeře experimentovat s chilli nebo třeba pálivou paprikou.

M

Mořské plody jsou afrodiziaka, která se výborně hodí pro romantickou večeři ve dvou.

O

Masáž prováděná aromatickými olejíčky patří ke skvělým předehrám.

P

Pivo nebylo počítáno jako nápoj, jež by nějak souvisel s erotickým prostředím. Až moderní doba přinesla změnu. Tušili jste, že některé ženy uvádějí, jak je vzrušuje, když vidí pohledného muže v džínách pít pivo z láhve nebo plechovky?

R

Kuře na rozmarýnu může být skvělým receptem pro večeři, protože rozmarýnka je počítána mezi bylinky povzbuzující touhu.

Š

Šunka je nejčastěji uváděná potravina, na které by si partneři rádi pochutnali po milování v posteli. Naproti tomu šlehačka, podobně jako čokoláda, navozuje představu vzrušujícího ochutnávání z partnerova těla.

T

Krvavé třešničky v červených rtech jsou obrázkem, jenž muže rozhodně nenechá chladnými.

V

Pokud provoníte ložnici vanilkou, měly by se v muži probudit nejen erotické myšlenky, ale také chuť k delším a sladším předehrám.

Z

V létě, když jíte zmrzlinu z kornoutu, máte možnost svého milého vzrušit provokativním pohledem a slíznutím zmrzliny. Trénujte už teď, hbitý jazyk se vždycky hodí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat