Diskuse na téma Vlasová kosmetika

Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.

Dendy 24.03.2023

Já už dlouhou dobu používám tento šampón a vlasy jsou po něm super, moc mi vyhovujehttps://www.notino.cz/kerastase/resistance-extentioniste-sampon-pro-rust-vlasu-a-posileni-od-korinku/

Lenka 21.03.2023

Ahoj již delší dobu mě hrozně svědí pokožka hlavy, šampony měním dost často, používám i přírodní, ale nemohu se zbavit toho svědění. Máte někdo podobný problém?

Jana 13.03.2023

Já nakupuji veškerou vlasovou kosmetiku na www.notino.cz, mají tam toho neskutečně hodně a za dobré peníze

Anita 27.02.2023

Já si vlasy bohužel úplně zničila roky odbarvování a teď už mám pocit, že to nejde vrátit zpátky. Vyzkoušela jsem už tolik přípravků na vlasy a nic mi je neuzdravilo :(

Pavlata Anita 28.02.2023

Mně s tímhle moc pomohli na klinice Clinical Hair & Health. Doporučuju to neodkládat a objednat se tam na vyšetření, protože nebýt jich tak to ještě pořád řeším a vyhazuju peníze z okna za přípravky, které nepomáhají.

Hana 27.02.2023

Já jsem se ještě nebarvila, ale dala jsem barvu mamce a ta je moc spokojená.

Renata 26.02.2023

Tak pak napiš, jak se nabarvíš, jak jsi spokojená. Já nad tou barvou přemýšlím.

Hanka 21.02.2023

Ahoj

Hana 20.02.2023

Já jsem si Khadi zkusila koupit a opravdu jsem mile překvapená. Ještě jsem se nebarvila, ale zkusila jsem kondicionér, šampón a olejíček.

Jiřina 10.02.2023

Co prosím vás kupujete na rychle se mastící vlasy? Mohla bych je asi umývat denně.. je to strašné.

Denisa 01.02.2023

Jak to řešíte, když máte u kořínků vlasy mastné a dole naopak suché? :/ Absolutně se mi nedaří najít vhodnou kosmetiku a vlasy mám hrozně vysušené a u hlavy se mi už dělají loupky.

Karola Denisa 01.02.2023

Ahoj, mrkni se na vlasou péči sem https://www.khadi.cz/vlasove-oleje-masky-a-kondicioner. Velmi kvalitní a přírodní péče. Já ji mám moc ráda :) Šetrná a hlavně krásně pomáhá.

Pavla 27.01.2023

Určitě budeš spokojená, já na ni už nedám dopustit.

Lída 25.01.2023

Děkuji za tip a zkušenosti. Už mám vlasovou kosmetiku Milva objednanou.

Svatava 21.01.2023

Taky jsem si na doporučení kadeřnice koupila jsem šampón a vodičku od značky Milva. Měla jsem s padáním vlasů hodně velké problémy a tohle mě pomohlo.

Zdislava 10.01.2023

Holky co z toho www.notino.cz berete? Mají tam často slevy, tak bych si něco vyhlídla

Lída 09.01.2023

Na jaký problém s vlasy je používáte?

Nina Lída 18.01.2023

Mám problém s vypadáváním vlasů. Hodně mě začaly padat po porodu. Šampón s chininem mě hodně pomohl.

Nina 04.01.2023

Mám výbornou zkušenost s přípravky od www.milva.cz. Používám jejich šampon a vlasovou vodu.

Nikola 04.01.2023

Mám ráda přírodní kosmetiku, třetím rokem používám na vlasy Thegarden a neměnila bych.

Pavla 26.12.2022

Já si kupuji barvu na vlasy tady https://www.khadi.cz/ je 100% rostlinná.

Hanka Pavla 27.12.2022

No už nějakou dobu o tom uvažuju, protože mám vlasy neskutečně poničené od normálních barev.

Pavla Pavla 16.01.2023

Tak na tohle, je to skvělý. Vlasy se neničí a jsou krásné, vyživené, lesklé.

Hana Pavla 25.01.2023

Já jsem zkusila objednat vzala jsem barvy i kosmetiku. Tak jsem zvědavá na výsledek.

Danka 05.12.2022

Já teda veškerou vlasovou kosmetiku kupuji na www.notino.cz, mají tam super ceny a vše na jednom místě. Takže vezmu šampón, kondicionér i balzám

Valinka Danka 14.12.2022

Já nevím, ale já raději vlasovou péči a i barvy na vlasy kupuju přímo od přímých prodejců. Nějak se mi to líp osvědčilo :)

Žofkan01 19.11.2022

Ahoj dívala jsem se na ten hairbian a musím říct že mě moc zaujalo jeho přírodní složení. Taky ho vyzkouším, mám problém s měkkými nehty a taky vyčesávám dost vlasů každý den tak třeba mi taky pomůže

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Vaše pohostinnost je až neuvěřitelná. Pro své blízké a přátele byste tento týden udělali první poslední. A můžete si být jisti, že si vaší ochoty a laskavosti všimnou! Dočkáte se proto mnoha pochval a ocenění. To bude působit jako pohlazen&ia... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:25
10 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:45

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat