Rozchodový sex může být značně euforický

Rozchodový sex může mít několik tváří - zábavnou, emocionální a vášnivou, ale také smutnou až depresivní. Tak proč se někdy vyloženě doporučuje? Poznejte pro a proti posledního sexuálního zážitku se svým partnerem!

Tak ještě jednou, naposledy… Nerozcházíte se snad? To nevadí, vzpomínky zůstanou. Je samozřejmé, že rozchodový sex může vyvolat chaos. Pokud například jeden z páru doufá, že se díky milostnému dobrodružství všechno spraví, bývá situace ošemetná. V podstatě ale platí, že sex při rozpadu vztahu partnerství nezachrání, a pokud to tak na nějakou dobu vypadá, jedná se většinou jen o pár týdnů.

Pojďme to nějak uzavřít, zlato

Jistě, poslední sexuální zážitek představuje oslavu všeho, co jste ve vztahu zažili. Koneckonců, vztahy obvykle končí z emocionálních důvodů, ne z těch sexuálních, takže je logické, že vás to i při rozchodu do postele táhne. Mnozí zmatení milenci si říkají větu „tohle prostě nebude fungovat, ale opravdu tě miluji".

Za sebe se zaručíte, ale co za protějšek?

Na druhou stranu, pokud jedna osoba nechce, aby vztah skončil, může prostřednictvím postele vytušit příležitost, jak se s milovaným partnerem nerozloučit. Do milování dá všechno, zahraje na starou notu, pohladí, začne líbat tak, jak to protějšek miluje. Co to udělá s emocemi? Bouře na obzoru! V hlavě vyvstanou otázky, zda skutečně děláte dobře. Nekřivdíte někomu? A skutečně se vám právě po tomhle nebude stýskat?

Cítím se zneužitě!

Rozchodový sex obvykle způsobuje stavy euforie, ovšem jen na začátku. Jakmile si vezmete zpátky své oblečení, jste ještě zmatenější než před tím. Pokud to vezmu zeširoka, v případech, kdy oba partneři mají skutečně vyřešeno to, co od sebe očekávají, může být rozlučkové milování příjemnou vzpomínkou a dobrým nápadem. Jenže záruky, že to přesně takhle dopadne, nejsou, Druh sexu s názvem „chci tě dostat zpátky“ bývá zhoubný a prodlužuje proces odpoutání se od nefunkčního vztahu. Celé to není jednoduché, ale spíš riskantní.

Zdroj: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat