Neuvěřitelně smyslný zážitek v podobě erotické tantrické masáže

Tantrická masáž je neslušná a zhýralá. Takhle smýšlí většina mileneckých párů! Skutečnost je přitom docela jiná. Proč byste ji i vy měli zkusit?

Tantrická masáž prohlubuje intimitu, smyslnost a relaxaci mezi partnery. Jedná se o neuvěřitelně smyslný zážitek, jenž posiluje důvěru a pouto páru. Je to forma partnerské masáže, která využívá energetických toků a čaker. Manipuluje přitom s tělem, dotekem a pocitem, navozuje hluboký stav relaxace, smyslnosti a sexuálního osvobození (1). Jdete do toho?

Počátky tantrické masáže

Tantrické masáže jsou považovány za součást duchovní a filozofické ideologie, která se poprvé objevila ve starověké Indii, a to před více než tisíci lety. V těchto časných učeních byla tantra prostředkem k soustředění energií těla a duše a k rozptýlení negativity. Zjednodušeně řečeno čerpá z duchovního a svobodného dědictví a spojuje tantrické principy kontroly dechu, klidu, tradičních masážních technik a sexuální energie – vaší i vašeho partnera (2). Pro koho je vhodná?

Tantrická masáž je silným cvičením, které rozpouští fyzické hranice a ponechává vám 100 % soustředěnost na milence. Stejně jako u všech forem masáže patří k báječným způsobům zmírňujícím napětí a zlepšujícím krevní oběh. Také řeší případné energetické blokády. Určená je tedy pro všechny páry, které touží po uvolnění i hlubších souvislostech sexuality a lásky. Nároky na ni přitom nejsou velké (2).

Svěží vítr v ložnici i ve vztahu

Vyžaduje především bezpečný prostor, kde si můžete prohlédnout své tělo a sexuálně se otevřít. Beze strachu, negativity, úzkosti i nejistoty. I když postupů, rad a odborné literatury existuje nespočet, přesto je lepší navštívit tantrické centrum a zúčastnit se nějakého kurzu, na kterém vás naučí umění správného dýchání a dalším důležitým věcem. Po počátečních rozpacích určitě budete těžit z výhod, mezi které patří překonání běžných sexuálních problémů. Tantričtí mistři hovoří o zvýšení sexuální touze, zkrocení erektilních dysfunkcí nebo snadnějším dosahování orgasmu (3). A to jsou docela pádné důvody, proč to zkusit, co říkáte?

Zdroj: (1) www.anahatatantra.com/tantric-massage-as-a-perfect-complement-to-the-treatment-of-depression-healing/, (2) www.london-tantric.com/news/building-arousal-levels-with-tantric-massage, (3) názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat