Masturbace zlepšuje fyzické i duševní zdraví

Popíjet na infekci močových cest litry brusinkového čaje? Ano, to samozřejmě můžete, nicméně rekonvalescenci popožene i masturbace. Mimochodem, posiluje také paměť a tlumí bolesti. A to se hodí nejen v době pandemie!

Masturbace je v dnešní době naprosto běžná sexuální aktivita, při které lze bezpečně prozkoumat své tělo a uvolnit nejen sexuální napětí. Vypadá to, že velice shovívavý postoj k takovým „sólo hrátkám“ má i tuzemská společnost, neboť z průzkumů vyplývá, že za škodlivou ji považuje pouze devět procent žen a čtyři procenta mužů. Jaké výhody vlastně erotické soukromničení přináší a proč je dobré nechat se tímto smyslným způsobem unášet častěji?

Příjemná léčba infekcí

Jako infekci močových cest lékaři označují situaci, kdy je v moči přítomný nějaký cizorodý zárodek neboli patogen. Nejčastějším typem bakterií, jež toto onemocnění způsobuje, je v drtivé většině případů Escherichia coli. Obvykle se na tento druh infekce doporučuje brusinkový čaj, ovšem jsou i další alternativní metody. Jednou z nich je kupříkladu masturbace, která podle tvrzení australských vědců vlivem vzrušení vyplavuje z děložního čípku tekutiny i s nahromaděnými škodlivými bakteriemi, což je účinná léčba.

Útlum bolestí i křečí

Dalším nesporným pozitivem autoerotiky je skutečnost, že s poměrně rychlým účinkem mírní bolesti. Mohou za to hormony, zejména tedy endorfiny, které se do těla uvolňují během vyvrcholení. Tato bouře funguje lépe než farmaceutická první pomoc z lékárny. Bod navíc? Rozkošná medicína nestojí ani korunu, přičemž z ní nehrozí žádné vedlejší účinky a denní doporučené dávkování je naprosto neomezené.

Lepší paměť a bystřejší přemýšlení

Obejít se bez ručně psaných poznámek i hlasitých upomínek v mobilu? Tenhle „luxus“ by bral zřejmě každý, jehož paměť trochu stávkuje. I s tím může pomoci vlastní uspokojení, no věřili byste tomu?

„Masturbace přináší mnoho benefitů pro kognitivní funkce. Při orgasmu v mozku dochází ke zvýšené aktivitě, což znamená, že se do něj dostává velké množství kyslíku a zlepšuje se průtok krve. Obojí pak přispívá ke správnému fungování šedé kůry mozkové, která je zodpovědná mimo jiné i za paměť,“ vysvětluje americká psychoterapeutka Nan Wise.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat