Ranní sex spolehlivě nastartuje spalování

Voda s citronem, zdravá snídaně nebo třeba studená sprcha, to všechno jsou věci, které se lidem doporučují po ránu pít, jíst nebo dělat. Existují ale činnosti, kterým byste se měli věnovat ještě dříve, než vystrčíte nohy z postele. Pomilujte se! My vám řekneme proč.

Nastartuje spalování

Ranní milování samo o sobě donutí náš organismus spálit asi 350 kalorií, a to ještě předtím, než vylezete z vyhřátého pelíšku. Skvělé, ne? Ale tím to nekončí. Ranní fyzická aktivita v podstatě nahrazuje rozcvičku, která je důležitá pro nastartování všech tělesných funkcí, včetně té, která se stará o odbourávání tuků a škodlivin z našeho těla.

Zlepšuje oběh krve

Sex po probuzení pomáhá dilatovat krevní cévy a usnadňuje krevní oběh. Což samo o sobě znamená, že tím předcházíte srdečnímu infarktu nebo mozkovým příhodám. A to už je skutečně pádný důvod, proč si ráno osedlat svého partnera.

Sbližuje

Když se s partnerem pomilujete hned ráno, zaručeně si na váš milostný akt vzpomenete ještě několikrát v průběhu dne. Je dokázáno, že lidé, kteří se milují hned po ránu, na sebe myslí mnohem více než ti, kteří se ranním milostným hrátkám neoddávají. Když máte své polovičky plnou hlavu, jednoznačně to posiluje vzájemný láskyplný vztah.

Omlazuje náš vzhled

Hormonální smršť provázená pocity uspokojení a štěstí, které zažíváte po milostném vyvrcholení, se nemohou neodrazit ve vaší tváři. Z výzkumu, který prováděl tým zkušených vědců z oblasti sexuologie, vyplynulo, že lidé, kteří se pravidelně milují alespoň třikrát týdně, a to vždy ráno, vypadají o dekádu mladší, než ti, kteří se sexu neoddávají.

Více uspokojuje

Tělo je po ránu mnohem choulostivější na veškeré vjemy, kterým ho vystavíte. To samozřejmě platí i pro sex, který je v té době intenzivnější, genitálie jsou citlivější a orgasmu dosáhnete mnohem dříve než obvykle. Pocit z prožitého milování vás bude provázet celý den a endorfiny zajistí dobrou náladu na dlouhou dobu. Navíc je menší pravděpodobnost, že vás v průběhu dne začne bolest hlava. Tak si přivstaňte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat