Průvodce análním sexem pro začátečníky

Zábavný, uspokojivý, bez rozpaků, bolesti a nepořádku. Lze vůbec dosáhnout toho, aby se anální milování stalo příjemným a nezapomenutelným zážitkem? Svatá trojice to zařídí!

Sexuálně tolerantnější doba přeje experimentům, které v posledních letech odstartovaly převážně zfilmované romány typu Padesát odstínů šedi. A nejen ty. Všudypřítomné a dostupné porno v kombinaci s touhou po dobrodružství vyvolalo vlnu pokusů o BDSM (sexuálně tvrdší praktiky, které zahrnují otroctví, disciplínu, dominanci a submisivitu). Poměrně běžný se stal i anální sex, se kterým má zkušenost asi čtvrtina naší populace. A co z odvážnějších ložnic kreativních milenců zní?

Vítej, zábavo!

Existuje spousta opravdu úžasných věcí, které objevíte, jakmile se vrhnete do odhalování tajů této sexuální praktiky! Mnoho žen (a ano, i mužů) má mnohem intenzivnější orgasmy, neboť v konečníku sídlí tisíce nervových zakončení. Ovšem ve vagině a klitorisu je jich ještě víc, takže pro maximalizaci rozkoše je výhodné oba druhy penetrace zkombinovat. Ale to už je pro opravdové fajnšmekry, začátečníci musí postupovat pozvolna!

Svatá trojice pro anální průkopnice

Zaprvé, mluvte o tom. Pokud partner bude mít jasné instrukce, přizpůsobí se vašim potřebám. Upozorněte ho, ať naslouchá vašemu vedení a řídí se tím, co říkáte. „Zpomal, pomalu zatlač, vytáhni, nehýbej se.“ Jednoduché věty jsou pro anální poprvé nejlepší. Zadruhé, vždy použijte lubrikant. Ten na bázi vody rychle vysychá, proto volte spíš silikonový, který je zároveň kompatibilní s latexovými kondomy. Za třetí, vytrénujte svěrač. Důvod?

Mnoho lidí uvádí, že anální sex je bolestivý. No aby ne. V konečníku je prstenec svalu zvaný svěrač, který ho udržuje pevně uzavřený. Nejedná se o biceps, který můžete během chvilky rychle zatnout nebo naopak uvolnit.

Proč začít sólo hrátkami?

Většinou trvá, než se tahle část těla uvolní a nechá věci (prsty, penis nebo hračky) projít. Proto je klíčem k bezbolestnému análnímu sexu trénink svěrače a přivyknutí si na jeho stimulaci. Začněte s řádně promazaným prstem nebo užším dildem – o samotě. Všímejte si, kolik pokusů vám zabere, než se hýčkání zadního vchodu stane příjemné. A přesně tolik jich vyžadujte i od milence. Nejdříve kružte okolo řitního otvoru, pak pronikněte dovnitř. Následně o to samé požádejte i partnera.

Párová rozkoš s přestávkami

Milenci dávejte zpětnou vazbu a pokuste se být co nejvíc v klidu. Když do vás prstem proniká hlouběji a hlouběji, ideálně v poloze lžiček, kdy oba ležíte na boku v řadě za sebou, a to milimetr po milimetru, bolest by se dostavit neměla!

Pokud se však setkáte s nepříjemnými pocity, řekněte mu, aby se přestal hýbat a udržoval prst v klidu – po dobu jedné nebo dvou minut. To umožní, aby se váš svěrač kolem prstu uvolnil a otevřel se. Když diskomfort ustoupí, pokračujte. V případě potřeby si opět na minutu, dvě odpočiňte a začněte znovu. Postupem času, třeba zase příště, vyzkoušejte o prst navíc. Až se dostanete na prsty tři, můžete začít s análním sexem. Jdete do toho?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat