10 druhů sexu, které musíte zkusit, než se vdáte!

Každá žena by měla zažít špatný sex i sex s velkým. Proč? A jaké další druhy sexu je nutné zkusit, nejlépe ještě před manželstvím (i tím druhým nebo třetím)?

Touhy se mají plnit. Většina z nich nejlépe ještě před tím, než se usadíte, nebo poznáte novou známost, protože vždycky je dobré vyzkoušet si jízdu ve více vozech, než se rozhodnete, jaký z nich si koupíte, jestli víte, co máme na mysli. Bez ohledu na to, jaký druh sexu vyznáváte a jaké máte zkušenosti, existují určité zážitky, o jejichž nutnosti prožití nelze polemizovat.

Těchto 10 druhů sexu vás zocelí!

1.    Sex s cizincem
Nemusíte znát jeho jméno, nemusíte ho ani potkat v Čechách. Nějaký obchodník? Plážový povaleč? Majitel autobazaru? Turista? Kdo ví? Ale nenechte si ujít poměr s cizincem. Může to být vaše jediná šance, jak si na vlastní ruku osahat obřezaný klacík. Jestli je to příjemné či nikoli, je na pozdější zvážení… 

2.    Sex s velkým
Musíte najít, dopadnout a ochutnat mytický dračí penis. Pokud to neuděláte, bude vás vždycky zajímat, jak velký je příliš velký.

3.    Dost neuspokojivý a vůbec špatný sex 
Důvod pro tohle poznání? Jakmile zjistíte, jak probíhá sex špatný, posléze náležitě oceníte sex dobrý. Možnost porovnání díky vlastní zkušenosti je k nezaplacení! 

4.    Sex s kořením zvané hněv
Když už vás naštve jeho povaha, chování nebo výrok, využijte to ve svůj prospěch a proměňte vztek ve vášeň. Proč? Hněv je silné afrodiziakum, což jistě vrhá jiné světlo na situaci, kdy opět zapomene na vaše narozeniny.

5.    Sex s rockovou hvězdou
Kdo by nesnil o tom, že se aspoň na jeden den stane něčí múzou? Příjemné, že? Tak popadněte toho bubeníka, který je za svým strojem zatraceně sexy! O dvě sekundy později se mu totiž bude líbit jiná. O tom to ale je, ne? Chvilkové dobrodružství (pochopitelně se zárukami jako je kondom a antikoncepce) má něco do sebe!

6.    Anální sex
Měli byste vědět, že podle současných statistik má s análním sexem zkušenost každá pátá česká žena, takže si tuhle praktiku vyzkoušejte taky. Pokud možno s někým, komu důvěřujete, kdo je jemný, nespěchá a nebude to chtít udělat znovu, když řeknete ne.

7.    Dívka s dívkou
Žádné obscénní hrátky. Ani exhibicionistické představení na veřejnosti, které dělá dobře mužskému publiku. Takový kontakt „jí a jí“ se nepočítá. Hezky v soukromí zkuste pouze políbit jinou ženu. Když to uděláte, najdete úroveň pochopení sebe sama a vlastní sexuality. A to bez ohledu na to, jestli jste heterosexuál nebo ne. „No co, chtěla jsem to prostě jen zkusit,“ poznamenáte překvapené dámě.

8.    Milování s věkovým rozdílem
Vyzkoušet muže každého věku je základ. Svojí dceři pak můžete hezky česky vysvětlit, jaké jsou pro a proti zajíce i hodného strejdy. Lepší, když se to dozví od vás, než když začne pátrat na vlastní pěst.

9.    Sex nahoře
Nejlepší výraz dominance? Žena na koni! Ovládá, řídí, pozoruje a udává tempo. O takový zážitek přece nechcete přijít…

10.    Autoerotika
Děláte to přece pro sebe, no ne? Každý vztah posílí to, když aspoň jeden z nich ví, co mu samotnému dělá dobře a tudíž tyto informace předá dál. A navíc je to zábavné. Každá erotická pomůcka nebo nová technologie stojí za vyzkoušení. 

Je vám tak trochu líto, že žijete v poklidném partnerském a mileneckém soužití, které však rozhodně nemíníte narušit pochybnými experimenty? Vynahraďte si absenci svých zážitků ve společné posteli! Role playing neboli hravé střídání rolí, pozic a osobností vám ukáže, kolik milenců ve skutečnosti doma máte!
TIP Bety:
Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat