„Zlomený“ válečník aneb Kdy muži neumějí masturbovat?

O masturbaci je známo, že je naprosto neškodná. Rozhodně nezpůsobuje chlupatění rukou, koktání ani slepotu, jak se dříve s oblibou říkalo mladým. Slabou výjimku tvoří případy, kdy jsou muži tak rozvášnění, že zapomenou na okolní svět i zdravotní rizika! Jak si mohou při onanii ublížit?

Stává se, že někteří dospělí lidé považují za normální to, nad čím běžně smýšlející člověk kroutí hlavou. Holt není masturbace jako masturbace. A protože je statisticky dokázáno, že muži masturbují častěji než ženy, podívali jsme se do archivů hlavně kvůli nim. Co muži dokážou, když jsou sami a honí si ocásek?

Trubička v penisu

Nedávno se přišlo na to, že si čtyřicetiletý muž z Japonska strčil do penisu několikacentimetrovou trubičku. Ta zůstala uvízlá v močové trubici dva roky, než byla chirurgicky odstraněna. „Je to běžnější, než si kdo může myslet," říká Judd Moul, šéf urologické chirurgie na Duke University Medical Center.
„Viděl jsem pacienta, jak si vložil rostlinu aloe vera do urethy a tvrdil, že je mu to příjemné. Jiný muž udělal totéž s měděným drátem od reproduktoru. Pochopitelně že taková věc zůstala v močovém měchýři smotaná,“ nechává se slyšet doktor Moul, který odhaduje, že urologové jsou svědky takových případů tak dva až třikrát ročně. Dokonce řeší i velmi bolestivé cvaknutí v penisu!

„Zlomený“ válečník

Snad každý někdy slyšel nějaký ten hrůzostrašný příběh o tom, že jezdkyně spadla z koně a při tom v klacíku náhle luplo… Mezi lidmi kolují neskutečné historky o zlomeninách penisu. Muži se při nich chytají za přirození a modlí se, aby je to nepotkalo. Jeden nešťastník si takové zranění způsobil dokonce sám! Říkejme mu třeba Standa.

V nějaké příručce o tom, jak si nadčasově vyleštit pouzdro se Standa dočetl ohromující postup: Chyťte penis jednou rukou u kořene, přiložte palec a ukazováček druhé ruky, pak napodobte pohyb ždímání, tudíž točte, co to dá… Cvak! Au! Standa ucítil bolest srovnatelnou s tím, když vám vandal objede klíčem úplně nové Porsche, a po chvilkové ztrátě vědomí z vlastního nevědomí zamířil na chirurgii. Měl štěstí. Pět dní po operaci byl jeho sokolík schopný erekce a normálních funkcí. Uf. Pokud se ptáte, co se stalo, tak přetržení šlach a vaziva, což jsou něco jako nosná lana Karlova mostu, vedlo ke zřícení stavby.

Ovšem Standa rozhodně není jediný, kdo své rodinné klenoty málem připravil o život, takže máte či nemáte se bát o funkci ptáčka, kterého máte doma? Jsou muži opravdu tak nezodpovědní? „Není pravděpodobné, že by došlo ke zlomení penisu v rámci standardních masturbačních technik, proto je v případě tohoto pacienta lepší nevědět, co zranění skutečně předcházelo,“ nechal se ke kauze slyšet doktor Moul. Tak aspoň že tak. Hlavně ať se pánové při samohrátkách neškrtí!

Herec zemřel při masturbaci

Málokterá sexuální praktika je tak životu ohrožující jako autoerotické přidušování nebo škrcení, které má zvýšit potěšení ze sexu pro jakýsi euforický stav. Ten, kdo na tuhle zábavu dojel, byl celosvětově známý. Kung Fu herec David Carradine, který se mimo jiné objevil i ve filmu Kill Bill, během ní zemřel. Policie u jeho bezvládného těla našla provaz omotaný kolem krku a genitálií, a vyhodnotila tak tuto smrt jako nešťastnou náhodu při autoerotických hrátkách. Takže ani takhle by muži rozhodně neměli masturbovat!

A co je v rámci pánské masturbace nebezpečné podle vás?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat