Čemu říct v posteli NE!

27.08.2012 | Sex a vztahy

Sex je skvělá věc. Je vzrušující, zábavný, úžasný… jenže ne vždy je takový, jak bychom si ho představovaly. A často si za to můžeme samy. Takže čeho se při milování rozhodně vyvarovat?

1.    Stížnostem na svou postavu

Věřte, to poslední, co chce muž, jenž touží po milování s vámi slyšet, je, jak byste chtěla mít větší prsa, plošší bříško, užší boky, štíhlá stehna, úzká lýtka… A co je ještě důležitější – ani vy byste něco takového neměla chtít ze svých úst slyšet! Protože budete-li se soustředit na negativní pocity z vlastního těla, těžko si sex užijete. Takže odhoďte komplexy (víme, že se to snáze říká, než provádí, ale snažte se) a soustřeďte se na své potěšení!

2.    Lhaní o tom, co jste si užila nebo neužila

Pokud se vám nelíbí poloha nebo druh sexu, který jste s partnerem vyzkoušeli, tak to narovinu vyklopte! A to i přesto, že partner si novinku evidentně více než užíval. Protože jinak se stane, že pod dojmem vašeho ujišťování, jak bylo vše úžasné, se z novinky stane věc pravidelná a vy si přestanete užívat. Nenechte se nutit do něčeho, co se vám nelíbí! To raději navrhněte zkoušet další věci, určitě objevíte spoustu takových, které budou vyhovovat vám oběma.

3.    Předstírání orgasmu

Nejde o to, že jednou za čas, výjimečně vykřiknete jakoby v orgasmu, který u vás ovšem jaksi nenastal. Důvodů může být spousta, stává se to. Ovšem pokud budete vyvrcholení předstírat pokaždé, rozlučte se s tím, že byste někdy měla spokojený a uspokojující milostný život. To je lepší zvolit taktiku upřímnosti (samozřejmě, že váš partner nebude nadšený) a na situaci „zapracovat“. Komunikace je důležitá i při sexu, nepodceňujte ji!

4.    Podvolení se něčemu, co nechcete

Už jsme zmínili, že byste neměla tvrdit, jak se vám líbila novinka, kterou jste právě vyzkoušeli. Ovšem nutit byste se neměla při milování ani do něčeho, co jste sice nevyzkoušeli, ale o čem víte, že dělat nechcete. Může to totiž skončit nepříjemným zážitkem pro oba – a váš milostný život se z toho může vzpamatovávat dlouho. Za takový zážitek většinou nic nestojí.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat