3 mýty o sexu po čtyřicítce. Taky tomuhle věříte?

I když se říká, že se ženy dočkají lepšího sexu až ve vyšším věku, někdy nejistota z procesu stárnutí blokuje senzační zážitky. Zde jsou tři mýty o sexu nad 40 let, kterým určitě věříte i vy, když potkáte nového muže.

1. Na nahou zralou ženu v místnosti není dost tma

Bez ohledu na to, jak žena vypadá ve dvaceti nebo třiceti, přiznejme si, že gravitace a jiné faktory si vybírají svoji daň o několik let později. Strie, celulitida, tukové polštářky? Nic z toho ale muž nevnímá, neboť se přepne na stimulační režim! „Když nahá stojíte před mužem, vše, co vidí, je obnažená žena. On je sexuálně vzrušený, nestará se o tvar a stav stehen,“ říká Bobbi Palmer, poradkyně pro seznamování a vztahy pracující výhradně se ženami nad čtyřicet let, která upozorňuje na fakt, že muži nad touto zmíněnou věkovou hranicí mají co dočinění sami se sebou. Doufají, že si nevšimnete ochablých částí jejich těla a přehlédnete i případné sexuální neduhy typu potíže s erekcí.

Vaše boule, hrboly a vrásky neznamenají vůbec nic pro 99 % mužů nad 40 let. Co vám chybí v pevnosti, nahradí humor, soucit i zkušenosti. Víte lépe, jak vaše tělo reaguje, co vás nastartuje a jak vyjádřit svou vášeň, což z vás dělá opravdu žhavou přítelkyni,“ podotýká Palmer pro portál Galtime.

Verdikt: Jste oba na stejné lodi.

2. Použití lubrikantu je trapné

Mnoho žen má před stykem trému, zvlášť si najdou nového milence a jsou s ním poprvé. Pak jim připadá hloupé, že musí sáhnout po mazivu ve chvíli, kdy pod kotlem přihořívá a ony se potřebují trochu uvolnit. Pravda je ovšem taková, že lubrikanty muže baví. „Věřte mi, on má větší starosti o techniku a provedení než vy. Muži všeobecně mají tendenci soustředit se na výsledky, ženy na zkušenosti,“ podotýká Palmer. Podle ní kdo jiný než zralá žena by měla zvládnout situaci? „Trpělivost, soucit, humor, to jsou největší afrodiziaka a uvolňovače. Pokud můžete přinést tyto vlastnosti do svého sexuálního života, stane se hned peprnějším a lepším.“

Verdikt: Lubrikant je něco jako hračka – i on ji potřebuje. Aspoň se mu neodře ten jeho poklad.

3. Zralá žena musí muže v podobném věku dlouho napínat

Statistiky uvádějí, že od první schůzky trvá necelých 8 dní, než dojde k prvnímu polibku a zhruba 12 dní, než dva nově seznámení skončí v posteli. Ať už jste zastánce teorie, že na první schůzce by nikdy nemělo dojít k sexu, ale ani to druhé, třetí i čtvrté setkání se nesmí pustit dál než k polibku na tvář, přiznejme si, že pokud pracujete na přilákání vynikajícího muže, je lepší být na sex připravená a nechovat se jako studený psí čumák. Starší muž je totiž ochoten čekat na sexuální seznámení jenom pod podmínkou, že dostane příslib sexu a nebude dlouho odmítán.

„Muž musí vědět, že je atraktivní a ženu přitahuje nejen po stránce sexuální. Pak mu nevadí počkat si na sex a do té doby ženu dobývat. Hlavně když chytí kořist, což je v tomto případě žhavý sex s pohádkovou ženou,“ vysvětluje Bobbi Palmer. 

Verdikt: Ve chvíli, kdy si vás muž získá, dopřejte mu ten pocit, že se těšíte na milování s ním. Takové gesto funguje lépe než nejúčinnější afrodiziakum na světě. I vy díky němu odhodíte veškeré obavy stranou, vždyť máte co nabídnout!

A jak se ve čtyřiceti cítíte vy? Co váš milostný život? Napište nám o něm!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat