Dovolená u tchyně. Dva týdny bez sexu?

01.08.2012 | Sex a vztahy

Pokud se s partnerem či partnerkou chystáte strávit část své dovolené pod jednou střechou s rodiči, vůbec to nemusí znamenat, že na milování budete muset zapomenout. Jen je třeba vymyslet nějakou strategii jak si užít, i když vaše ložnice odděluje jen tenká stěna…

Být při sexu přistižen vlastními rodiči je tak trochu noční můra většiny z nás již od puberty, respektive od doby, kdy jsme s milostným životem začali (mimochodem, ani pro samotné rodiče to není nic příjemného… vlastně to je cosi velmi nepříjemného). Pokud se tedy chystáte strávit nějaký den nebo týden s partnerem či partnerkou třeba u vašich na chalupě, budete se muset snažit podobné situaci předejít. Máme pro vás pár tipů, jak z takové dovolené vytěžit co nejvíce!

Příprava?
S přípravou to moc nepřežeňte – tedy kondomy samozřejmě přibalte, používáte-li je, ale hračky a podobné pomůcky raději nechte doma. Není nic horšího, než když s hororovým výrazem honíte po zahradě maminčina Beníka, který z vašeho kufru právě vytáhl vibrátor…

Pššššt…

Klíčem k úspěchu je samozřejmě velmi tichý sex – zvláště když vaše ložnice s rodiči sousedí a je slyšet v podstatě všechno. A mimochodem, vědomí, že musíte být potichu, může být pěkně vzrušující! Takže na tom váš milostný život může jen vydělat.

Kolik máme času?
Co je ještě lepší než tichý sex? Rychlý, tichý sex. Tak třeba když víte, že bude za 10 minut večeře a vy nemáte ani o vteřinku navíc. Nepodceňujte kouzlo „rychlovek“.

Jen tak si dát sprchu
Sprcha je skvělým místem na milování – tekoucí voda navíc přeruší většinu zvuků a nikdo si nevšimne, že se vlastně jen nemyjete. Jen si dávejte pozor na kluzké povrchy. Aby z úžasně vzrušujícího zážitku nebylo nepříjemné, nebo dokonce vážné zranění…

Nepřátelský nábytek
Pokud se rozhodnete vyplížit z ložnice, abyste rodiče neprobudili a mohli si užít milování, dejte si pozor například na skřípající gauč, vrzající skříň apod.

Malý výlet
Auto je vždycky taková malá jistota, tak proč ho nevyužít? Ať už k tomu, že vám poskytne prostor k sexu, nebo vás odveze na místo, kde se vám bude milování realizovat o něco pohodlněji než na zadním sedadle.

Ranní rozcvička
Co takhle dva týdny předstírat, že jste se s partnerem či partnerkou stali velkými příznivci běhání, kterému se oddáváte každé ráno? Sex je koneckonců také fyzická aktivita, takže nebudete vlastně tolik lhát. A milování v přírodě má své kouzlo (tedy za předpokladu, že nelije jako z konve nebo zrovna neležíte v mraveništi…).
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat