Kde se rodí nejlepší milenci? V kuchyni!

Je známou pravdou, že ženy jsou přitahovány muži v zástěrách, kteří se točí okolo plotny a dokážou pro svoji milou vykouzlit nějaké to dobré jídlo. Proč jsou ale kuchaříci tak sexy? Vysvětlil to někdy někdo? A jak vůbec souvisí vaření s dobrým sexem?

Umění vaření a umění milování jsou si velmi podobné, i když se to na první pohled nezdá. Říká se totiž, že když si muž umí pohrát s přípravou jídla, bude stejně vynalézavý i v posteli. A ženy to možná podvědomě tuší, proto považují muže v zástěře za sexy. Nicméně, jen nasazením kuchařské čepice k zázraku nedojde, protože nic nepřichází jen tak náhodou. To opravdové zlepšení a hlavně zapálení pro věc přijde teprve s praxí. Čím dřív tedy toho svého k troubě postavíte, tím lépe. Má to totiž svoje výhody. Co se v kuchyni naučíš, to v posteli jako když najdeš… 

Proč se k lepším milostným zážitkům dostat přes vaření?

1. Nepořádek

Muži s kulinářskou zkušenosti nevadí, když se ušpiní. Pro něj je důležité vytvoření mistrovského díla. Co na tom, že je podlaha posypaná moukou, když z toho vzejde vynikající jídlo? Je přece skvělé, když druhým chutná, ne? Skvělí milovníci se snaží myslet stejně. Nenechají se rozptylovat nepodstatnými věcmi, soustředí se na výsledek a jsou okouzleni okamžikem. Proto jestli se v kuchyni chová jako bohém a moc po sobě neuklízí, nekárejte ho. Rozvíjí si tím kreativitu.

2. Otevřenost k učení

Velcí milenci ani velcí kuchaři se nerodí jen tak, jimi se člověk stává díky zkušenostem. Proč? Učí se nové triky, jsou otevření nápadům. Když budete mít štěstí na partnera, kterého vaření doslova chytne, můžete se těšit na postelové rodeo. Ovšem jestli dotyčný neumí nic jiného než dobrý steak, a rozhodně na tom nehodlá nic měnit, moc tvořivosti, chutných pohoštění a tím i slastně provzdychaných nocí nečekejte. Takové hraní s ingrediencemi ho musí nadchnout a bavit (tomu se říká otevřená mysl), násilím z něj kuchaře (a tvořivého milence) neuděláte. 

3. Slast krok za krokem

Vaření a osvojování jeho základů učí trpělivosti, která se v posteli náramně hodí. Nakládání masa, pečení… Nic z toho není hotové za pár vteřin. Při sexu je princip stejný. Kdo se chce stát velkým milovníkem, postupuje krok za krokem: naučí se líbat, potom přijde na to, jak stimulovat tělo svého protějšku fyzicky i psychicky, na závěr objeví svůj vlastní přístup k milování. Ve vašem případě to znamená, že bude-li číst seznam položek a instrukcí k vytvoření jídla, naučí se zároveň naslouchat tomu, jaká máte v posteli přání, neboť ta se pro něj stanou podstatným základem pro stavbu spokojeného milostného života.

4. Improvizace

Recept je recept, to je jasné, ale když kuchař získá sebevědomí, dovolí si experimentovat, čili nevolá hned mamince pro radu, když mu dojde pepř, nýbrž rovnou sáhne po chilli a počká, jak to dopadne. Vlastní způsoby se tímto cení! Stejná pravidla platí i pro váš milostný život. Jen proto, že jedna věc nefunguje, nebude se házet flinta do žita. Vždycky se může přijít na jiný způsob, jak problém zmírnit nebo dokonce vyřešit.

Vaření je proto dobrým způsobem, jak z muže dostat to nejlepší. Jen ho nechte, ať se v kuchyni snaží nebo vám pomáhá, naučí se hodně užitečného. A prospěch z toho budete mít oba!

A co vy? Máte doma kuchaře? Potvrdíte nám teorii o provázanosti citu pro vaření a vášnivosti? Jaký je ten váš kuchař v posteli?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat