5 tipů, jak zlepšit svůj milostný život! Podle Feng Shui

Lepší sexuální život, hlubší propojení s partnerem, spokojenost, vytoužené miminko? To všechno může být vaše! Co pro to musíte udělat? Jenom trochu čarovat v ložnici!

Nuda, šeď, nenaplněná očekávání, stereotyp, nedorozumění, špatná komunikace. To všechno ohrožuje převážně dlouhodobé partnerské páry, které postupem času doslova vyčpí. Dá se tomu předejít? Nebo napravit škody, aby byli všichni spokojení? Postupujte podle následujících tipů Feng Shui (tradičního čínského učení, které se zabývá vztahem člověka k prostoru a hledáním životní harmonie) od světově proslulé a uznávané odbornice na tento trend Ellen Whitehurstové. Začne se zlepšovat každý aspekt vašeho milostného života!

Pokud chcete zlepšit komunikaci:

Jestliže muži pocházejí z Marsu a ženy z Venuše, není divu, že komunikace vázne. Feng Shui říká, že harmonické vztahy lze úspěšně obnovit. Dejte do misky rýži a mořskou sůl. Obojí pohlcuje negativní energii. Do středu misky umístěte tři jasné krystalky soli tak, aby tvořily trojúhelník, a umístěte misku pod postel po dobu 49 dní. Pomůže to k otevřené komunikaci. Během spánku mějte v ložnici i celém bytě zavřené všechny dveře a dvířka, to znamená ani skříň s oblečením, ani dveře na toaletu nemohou být dokořán, protože dochází k blokaci nejvýživnějšího toku energie, který posiluje partnerský vztah.

Pokud chcete, aby byl váš sexuální život víc sexy:

Ložnici obohaťte o červenou, což je barva spojená s ohněm. Červené dekorační látky, závěsy, povlečení, polštáře prý zatočí s energií, která drží na uzdě váš milostný život. Pak zkuste tento sexy Feng Shui lék vyvolávající vášnivé noci: Dvě kapky silice ylang-ylang dejte do aromalampičky, přidejte trochu vody a nechte chvíli ohřát. Smočte ve směsi konečky prstů a vklepejte tuto voňavinu do kůže na svém krku (v rámci masáže si vezměte do parády i ten jeho) a pár kapek věnujte i vašim polštářům. Kouřící miska provoní váš byt erotikou a navnadí všechny vaše smysly.

Pokud chcete posílit partnerský vztah:

Dávejte doplňky do páru. Dvě vázičky, dva rámečky s fotografií, dva polštáře, prostě cokoli, co se vám líbí. Nesmí ale být jeden jako druhý! Jde o to, že každý z těchto dvou doplňků symbolizuje jednoho z vás, který není stejný jako ten druhý. I když jste pár, každý máte svoji osobnost. Proto klidně na stolek postavte dvě vázičky, ale do každé z nich dejte jinou květinu.

Pokud chcete mít dítě:

Feng Shui myslí i na ty, které se modlí za přílet čápa, ale z nějakého důvodu ho vyhlížejí marně. Východní kultury věří, že duše dítěte krouží okolo postele své matky ve snaze, že se bude moci usadit. Což ovšem není možné, pokud je v těchto místech nepořádek. Zbavte se všeho, co tam nepatří. A nechte prostor, aby dýchal. Taky zapomeňte na čápa. Zvíře plodnosti je podle Ellen slon. Obstarejte si rovnou dva (dřevěné) a umístěte je do obou rohů na straně dveří tak, aby to vypadalo, že právě přicházejí do místnosti. Nebojte se energii povzbuzující početí a zrození podpořit i dekoracemi jako je plyšové zvířátko nebo nějaký obrázek miminka.

Pokud chcete léčit zlomené srdce:

Když už dojde na lámání chleba a vaše srdce utrpí ránu, nestyďte se za slzy, uleví se vám. O to víc, když se pak spolehnete na sílu pomerančů. Esenciální olej z tohoto kulatého zázraku je považován za antidepresivum, které efektivně pomáhá léčit emocionální pocit úzkosti. Proto se olej používá k nastolení míru a klidu. Přidejte ho 10 kapek do rozstřikovače s vodou a stříkejte kolem sebe do prostoru každé ráno. Budete tak začínat svůj den s pozitivní náladou a elánem. Starověká filosofie hovoří i o přednostech pomerančů na pleť. Slupky z devíti pomerančů vhoďte do teplé lázně, přidejte dva šálky koupelové soli a vychutnávejte si relax po dobu dvaceti minut. Nadšení, optimismus a hlavně naděje, která z pomerančů přímo čiší, vás povzbudí. Určitě najdete sílu na další milostné dobrodružství.

A co vy? Věříte na učení Feng Shui?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat