7x jídlo v ložnici. Povzbuďte svůj milostný život přírodními afrodiziaky

29.06.2012 | Sex a vztahy

Příroda je mocná čarodějka a pamatuje na nás i v oblasti sexuálního života. Proto nám nadělila potraviny, jež přirozeně působí jako afrodiziaka.

Jahody
Mají nyní sezonu, tak proč toho nevyužít? Jednak jsou už samy o sobě pěkně sexy, jednak obsahují antioxidanty, které podporují krevní oběh, takže se krev dostane do těch správných míst…

Vajíčka
Jsou plná vitaminu B6, který pomáhá našemu organismu vyrovnat se se stresovými hormony. A jak víme, stres je velký nepřítel sexu.

Steaky
Tmavé maso obecně dokáže v těle ovlivnit uvolňování prolaktinu, jehož vysoká hladina umí s naším libidem pořádně zamávat (bohužel ne tím správným směrem). Pokud jste vegetariány, nezoufejte! Podobné účinky má i hnědá rýže nebo celozrnný chléb.

Česnek
S česnekem je to těžké – jeho aroma umí milostné rozpoložení pohřbít, ovšem jinak má zaručeně pozitivní účinky. Podporuje totiž krevní oběh a rozšiřuje cévy.

Čokoláda
Podobně jako již zmíněné jahody, čokoláda je rozhodně jedno z nejvíc sexy jídel. Navíc se její konzumací v těle uvolňují endorfiny a dopamin, díky nimž se dostaneme do té správné nálady.

Pomeranče
Pochoutky s vysokým obsahem vitamínu C nejenže působí preventivně třeba proti nachlazení, ale navíc zvyšují v těle hladinu oxytocinu, který je mimo jiné odpovědný i za to, že se tak rádi mazlíme.

Zázvor
Na naše tělo působí mnoha způsoby, mimo jiné taky dodává energii, takže díky němu máme dostatek sil na příjemné pohybové aktivity.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat