7 kiksů z ložnice: Čím si spolehlivě zabíjíme milostný život?

14.08.2012 | Sex a vztahy

Za nikterak úžasným sexuálním životem může stát spousta faktorů. Ovšem docela snadno a spolehlivě si po něm dokážeme šlapat i my samy.

Tak třeba tím, že…

… se milujeme kvůli partnerovi, ne kvůli sobě.

Měla jste náročný den a váš partner se ještě ke všemu chce s vámi milovat. Tak zatnete zuby, necháte jej, ať si dělá, co chce, jen dáváte pozor, abyste vzdychla v ten „správný“ okamžik. Tím ovšem sex brzy znechutíte sobě i partnerovi (copak vážně věříte, že nic nepozná?).
Co takhle znovu najít v milování potěšení a vidět v něm především velmi příjemnou věc? Proč ho nebrat jako odměnu pro sebe po náročném dni? Vaše nadšení partnerovi jistě neunikne a pomyslnými výherci jste v takovém případě oba!

… vnímáme nahotu jako něco negativního.

Za tělo, v celé jeho kráse, tak jak nám jej příroda nadělila, se nemáme co stydět! Nahota je přirozená, žádné tabu. A takové nahé ženské tělo dokáže s mužem zázraky. Tak proč toho nevyužít?

… na sex málo myslíme.

Tak samozřejmě po vás nikdo nechce, abyste v práci zasněně namísto do počítače apod. koukala z okna a myslela na všechny zajímavé pozice, o nichž víte, že existují, ale ještě jste je partnerem nezkoušeli, nebo abyste si před očima přehrávala tu úchvatnou minulou noc. Ale rozhodně se myšlenkám na milování či snění za bílého dne nijak nebraňte! Večer pak budete partnera vítat mnohem nadšeněji…

… nosíme nepadnoucí spodní prádlo.

A nebo prádlo, jež už pamatuje lepší časy a je to na něm vidět. Ačkoli jsme výše psali, že nahota je důležitá, neméně důležité je zmíněné prádlo. Nejde snad ani o to, nakolik je rafinované nebo prvoplánově sexy, ale musí být dokonale padnoucí, čisté a „neodrbané“.

… jdeme do postele příliš pozdě.

Nezáleží ani tak na tom, v kolik se přibližně dostáváte s partnerem každý večer do postele. Zkuste tam jeden den zamířit o hodinu dříve – pak totiž budete mít mnohem více energie na jiné věci než jen na spánek a budete mít jistotu, že váš miláček nebude na milování moc unavený.

… milujeme se jen v ložnici.

Stereotyp není dobrý snad v žádné oblasti života – a pro ten sexuální to platí dvojnásob! Nikdo po vás nechce, abyste se milovali na veřejnosti, ale zkuste postel čas od času vyměnit za stůl, vanu, sprchový kout, kuchyňský pult, gauč… Možností je spousta!

… jsme příliš kritické k vlastnímu tělu.

Tohle je jeden z největších zabijáků spokojeného milostného života mnoha žen – komplexy z vlastního těla a vzhledu. Takže, milé dámy, jednou pro vždy si to zapamatujte – každá žena je krásná, a kdyby vás partner skutečně považoval za nepřitažlivou, jako se často vidíte vy, opravdu si myslíte, že by s vámi byl a chtěl se s vámi milovat? Vážně jste přesvědčeni, že muže přitahují jen ženy s těly modelek z obálek časopisů? Ale no tak…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat