10 tipů, jak si v létě užít sex bez lásky. A nezklamat se!

Co je na tom, když si žena chce užít milostného dobrodružství bez lásky? Nic! Máte-li chuť zařádit si třeba s cizincem na dovolené, otevřete náruč a sundejte si spodní prádlo. Nejdřív se ale naučte desatero, které ochrání vaše zdraví i city. Z cest se tak vrátíte v pořádku.

Tracey Cox, britská odbornice v oblasti sexu a vztahů říká, že ženy, které žijí samy, většinou patří mezi vysoce inteligentní a vzdělané, které dosáhly na vrchol profesionálního života, kdežto svobodní muži obvykle bývají úplně opační. Naráží tak na to, že pokud trávíte toto léto o samotě, máte za sebou čerstvý rozchod po dlouhodobém vztahu, chcete vybočit ze šedi běžných dní, máte náladu pouze na milostnou aférku bez citových závazků oddělující sex od lásky, jděte do toho. Ovšem pouze tak, že zůstane v bezpečí vaše zdraví (i city). Ohrožení vás mine, pokud neporušíte desatero bezpečného dovolenkového sexu.

1.  Bez prezervativu ani na krok. Jistě není třeba vysvětlovat proč. Nechtěné těhotenství ani nákaza pohlavní chorobou nestojí za to.

2.  Od sexu neočekávejte milování. Mezi romantikou a syrovým milostným zážitkem je rozdíl. „Partneři v takovémto náhodném vztahu vlastně využívají jeden druhého. A to je v pořádku, pokud to vyhovuje oběma,“ popisuje Tracey. Proto jestli vám vadí, že třeba jen nedostanete SMS na dobrou noc, nehrajte si na hrdinku a do epizodního sexu se nepouštějte.

3. Vybírejte si pouze vhodné milence. Mezi ty zakázané pochopitelně patří manželé kamarádek, bývalí partneři, kteří by si mohli sexuální vztah špatně vyložit, učitele vlastních dětí apod. Radši brázděte neznámé vody.

4. Rozjeďte to. Když už k nezávaznému sexu dojde, neřešte svoji postavu ani zábrany. Prostě na to vlítněte a řekněte si o všechno, o čem jste v posteli vždycky snila. Bude to stát za to!  

5. Nenechte si zlomit srdce. Na začátku každého sexuálního vztahu si s protějškem vyříkejte, jaký je účel vašich schůzek a jaká budou opatření v případě, že by někdo z vás porušil předem určenou hranici. K citové náklonnosti a lásce totiž postupem času dojít může. Co pak? Řekněte mu to. Čím dřív, tím líp. Buď bude prožívat to samé, nebo se hned dozvíte, na čem jste.

6. Myslete na antikoncepci. Přerušovaná soulož, výpočet plodných a neplodných dní a další antikoncepční metody jsou nespolehlivé. Zkombinujte různé typy ochrany s kondomem a zaručte si klidný spánek.

7. Nebojte se promluvit. Měl orgasmus, ale sám se nemá, aby to oplatil? Máte pusu, přihlaste se o revanš.  

8. Po jeho orgasmu ho ze sebe vypuďte ven. Podle Tracey Cox by měl penis utíkat z pochvy hned po ejakulaci, dokud je ještě tvrdý. Při pohybu ven z pochvy by měl jeden z partnerů kondom přidržovat u kořene penisu, aby nesklouzl, nebo aby se z něj nevylilo sperma. Tento úkon vezměte do svých rukou. Jistota je jistota. Vždyť o něm víte jenom to, že bydlí v… Kde vlastně?

9. Zařiďte si pojistku. Šestý smysl je dobrý radar. Jestli se vám dotyčný nezdá, otočte se a nechte ho být. Pozve-li vás k sobě, navrhněte, že lepší to bude u vás. V každém případě dejte instrukce o tom, kde se budete nacházet, blízké osobě.

10. Nikomu se s dobrodružstvím nesvěřujte. Pochlubit se kamarádkám zážitky z dovolené je risk. Tyto příhody se mohou někde v baru nad litrem bílého nafouknout do megalomanských rozměrů, takže pokud nestojíte o neslušnou pověst, nechte si své sladké tajemství pro sebe.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:28
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat