5 nejhorších druhů sexu: Co při milování radši nezažít?

Sex není spojen jen s příjemnými zážitky. Někdy při něm dochází k úrazům fyzickým i psychickým, na něco je vůbec nejlepší zapomenout… O čem je tu řeč? Čím hrozným se dá při sexu projít? Těchto 5 druhů sexu je doslova za trest!

Slast se nedá obecně paušalizovat. Pro každého totiž znamená něco jiného. 

1.    Předporodní

Těhotenství snáší každá žena jinak. Některá si na sexuální chuť nemůže stěžovat, další konečně objeví kouzlo orgasmu, jiná je ráda, když na pět minut přestane zvracet, natož aby myslela na nějakou rozkoš. Jasně, je to individuální. Všechny ženy a sexuální chutě však spojuje jedna rada od gynekologa: „Vůbec se neotvíráte, budete tomu muset trochu pomoci. Nejlepší způsob je sex, ten proces urychlí.“ A tak třeba se sto kily, neohrabaností, pupkem velkým jako Kilimandžáro vybafnete na muže: „Nekoukej tak blbě, prostě musíš!“ Nebaví to vás, nebaví to ani jeho, nemluvě o té omezenosti v polohách.

2.    Jako zbraň

Nepřišel domů včas? Neudělal to, o co byl již před týdnem žádán? Chcete ho potrestat? „Nejlepší způsob je nedat mu,“ domnívá se Linda, pro kterou je sex něco jako výměnný obchod. Jakmile jí její partner nevyhoví, dá mu najevo vztek i pohrdání. Což o to, milovat se s nechutí dobré není, ovšem až muž tuhle její taktiku prokoukne, může si pro erotické zážitky zajít jinam a praktikovat to tak se železnou pravidelností.

3.    Za odměnu

Sex je o touze, náklonnosti a vášni. Rozhodně by se neměl stát darem dávkovaným na příděl a jakousi povinností. „Jé, ty jsi přišel domů dřív? Jé, ty jsi mi koupil tu kabelku, o kterou jsem tě prosila celý měsíc? Tak to si zaslouží revanš. Ale ještě zajeď s autem do myčky, jo?“ Prosím, takhle ne…

4.    Bez lásky

V prvních měsících známosti je sexy živočišnost, se kterou se vrhá jeden na druhého, naprosto spalující. Milenci se neustále touží otlapkávat, tulit, mazlit se… Postupem času a s přibývajícími léty se však lidské priority i sexuální chutě mění. To, co bylo vzrušující tehdy, není rajcovní teď. Z lásky se stává něco jako forma přátelství, což je naprosto v pořádku, neboť právě to je dobrým základem dlouhotrvajících vztahů, ale chybí-li respekt ke druhému, či se snad náklonnost přetvoří v odpor, je čas ze vztahu odejít. To je o ničem!

5.    Sex ze setrvačnosti

Jste s ním pět, deset let, nic nového už neočekáváte, všechno podstatné znáte, nikdo z vás nemá chuť nic měnit ani prozkoumávat. A co hůř: pokud někdo vznese námitku, ještě si připadá jako hlupák, který se snaží naprosto bezúčelně zlepšit sexuální život, i když jeho milenec nemá absolutní zájem ho vyslechnout. „To už je středa? Tak jo, no. Ale honem, prosím tě, chci se dívat na zprávy.“ Br! Jestli tohle, tak radši nic!

A co vy považujete za nejhorší formu sexu?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat