Tihle muži vám zajistí nejsilnější orgasmy

Orgasmy – ano, množné číslo! A nejenom více, ale i mnohem intenzivnější orgasmy! Podle jedné studie se o nezapomenutelné orgasmy postarají především muži s jednou určitou vlastností. Kterou?

Nuda v posteli? S těmito muži rozhodně ne! Ve studii (1), která byla zveřejněná vědeckým časopisem Socioaffective Neuroscience and Psychology, vědci zjišťovali, jak osobnost muže ovlivňuje četnost orgasmů ženy. A to se zajímavým výsledkem! Protože podle 103 heterosexuálních účastnic vyprchal takzvaný „bonus za atraktivitu“ v posteli velmi rychle, respektive byl upozaděn jinou, a ne tak úplně viditelnou vlastností. Kterou?

Co musí umět muž pro více orgasmů

S ženským orgasmem to vůbec není jednoduché. Ale potřebujeme opravdu casanovu, abychom zažily opravdu nezapomenutelný orgasmus? Ne! Všechno, co podle studie provedené u více než stovky heterosexuálních nezadaných žen, člověk potřebuje je, smysl pro humor. Protože muži se smyslem pro humor nás v posteli nepřivedou jenom k úsměvu, ale také i k velmi častým orgasmům (1).

Vzhled samozřejmě také hraje svoji roli, ale ten bez dalších schopností může v posteli rychle ztratit na významu.

Tady zkrátka platí přímá úměra – čím zábavnější partner je, tím intenzivnější je také orgasmus. Protože smích uvolňuje a zbavuje tlaku. Na to naštěstí není potřeba být v posteli za klauna. Nejlepší je správné načasování a dobrá „pointa“.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5084725/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat