Orgasmus bez vaginálního styku je milou změnou

Léto je tu a s ním i uvolnění mravů. Co si takhle pohrát a protentokrát z toho „klasiku“ vynechat? Nespojujte přirození a zaměřte se na potěšení. Tohle je ta pravá milostná zábava, která se obejde bez zasouvání!

Pro většinu společnosti je milování aktem, při kterém dochází k zasouvání penisu do pochvy. I když je penetrační (vaginální) sex bezpochyby úžasný, jsou i jiné – a vítané – způsoby, jak dosáhnout uspokojení a orgasmu. Bez „klasického“ průniku. Které to jsou?

Fingering

Termín fingering pochází z angličtiny a nejde o nic jiného než o praktiku, při které se ke stimulaci pochvy, klitorisu nebo análního otvoru používá jeden nebo více prstů. V případě pochvy se za ideální počet považují prsty dva. Podle různých anket je totiž jeden málo a tři zase zbytečně moc. Vždy však záleží na osobních preferencích.

Prstění je obecně nejběžnějším způsobem dráždění, a pokud má milenec správný prstoklad (prsty ohýbá jako při gestu „pojď sem“), lze nahmatat bod G a postarat se u milenky o silné a několikanásobné orgasmy. Fingering nezaměňujte za figging. Při figgingu se do pochvy nebo konečníku zasouvá kus zázvoru, který v rámci drsnějších praktik BDSM vyvolává pocit pálení. Na druhou stranu, pokud máte chuť na hrátky s tresty, nic vám v tom nebrání.

Orální slast

Jazyk je měkký, vlhký a neuvěřitelně obratný. Při poskytování potěšení se mu nic nevyrovná. Dá se s ním různě pracovat (může být špičatý či plochý). Nové vjemy vyvolává i změna pozic. Partnerovi si sedněte na obličej, nebo ho požádejte, aby se mezi vašimi nohami uvelebil z boku. Jazykem tak pokryje větší část poštěváčku, a když vystřídá levou a pravou stranu, zjistí, ve kterých místech je klitoris a vulva citlivější.

Zajímavým zpestřením jsou lubrikační gely s lahodnou chutí, díky nimž mohou pohlavní orgány připomínat jahody, divokou třešeň či čokoládu. Nanášet se dají kamkoli, třeba i na bradavky! V létě se i vám určitě bude hodit model s chladivým efektem.

Erotické hračky

Vášnivý sex? Penis „vevnitř“ určitě být nemusí. Použijte vibrátory se zaměřením na klitoris. Některé z nich se ovládají i na dálku s pomocí funkce bluetooth. Partner si tak s vámi pohraje s nebývalým rošťáctvím. Nikdy nebudete vědět, jak rychlost a druh stimulace vám „naordinuje“ – třeba při sekání trávy v zahradě. Stačí stisk a kalhotky skrývající malý poklad se vám „rozvrní“ podle milencovy volby. Jeho péči mu pak oplaťte kvalitní ruční prací či zasunutím penisu do úst. Oba si tak přijdete na svoje, aniž byste klacek hodili do propasti.

Zdroje: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat