Ženy fantazírují o sexu se svým sousedem

Nevěra je nepříjemná, ale bohužel běžná součást života. Je až s podivem, kolik toho s ní mohou mít společného vaši sousedé!

Říká se, že sousedy a příbuzné si člověk nevybírá. Je to dobře? Na některé věci asi ano, u jiných jde možná spíš o negativní stránku věci. Zvláště ty sousedské vztahy jsou v dnešní době nějaké horké! Ukázalo se totiž, že řada mužů si při cestě do ložnice nějak plete domy, patra i byty.

Pepo, zastav se, potřebuju něco opravit!

Podle nedávného ošemetného průzkumu, o němž informuje britský bulvární deník Daily Star, celých 62 procent žen fantazíruje o sexu se svým sousedem. Celá polovina z nich se však nespokojí pouze s erotickou představou a svého partnera s dotyčným skutečně podvede. Jak dlouho takové zjišťování, zda je v sousedství „tráva zelenější“, obvykle trvá?

Zakázané ovoce z vedlejšího stromu

V daném průzkumu se 14 procent hříšnic vyslovilo, že šlo pouze o dobrodružství jedné noci, které se nebude nikdy opakovat. Ovšem 6 procent příslušnic něžného pohlaví takový poměr udržuje i v řádu několika měsíců, nebo dokonce let. Také vás teď napadlo, zda se přes plot a hranice svého teritoria takto dívá i váš manžel či přítel? No, tak tady je situace snad ještě vážnější, protože geny ani evoluci obelstít zkrátka nelze.

Páni, venku je zase sexy zahradnice

Na vcelku zajímavé poznatky poukazují závěry studie uskutečněné francouzskou online seznamovací komunitou Gleeden, jež je zároveň i sociální sítí. Z nich jednoznačně vyplývá, že o smyslném okamžiku se svou sousedkou často sní zhruba 72 procent mužů.

„Lidské bytosti vždy bývají vzrušené, když mají poblíž něco nového. Zvláště u mužů je to přirozená součást antropologické mise, která je nabádá v šíření semene. Vášnivé fantazie jako takové jsou první věcí, která pomáhá přežít v dlouhodobé monogamii,“ vysvětluje situaci americká psycholožka Wendy Walsh. No vida, nezbývá tedy nic jiného, než se s tím buď smířit, nebo se odstěhovat někam na samotu.

Zdroje: menshealth.com, refinery29.com, drwendywalsh.com, dailystar.co.uk/love-sex/signs-women-cheating-cheat-neighbour-17026629







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat