Aby vaše prsa vypadala při sexu famózně

Tělo dvacítky už dávno nemáte a pevnost vašeho poprsí vzala zasvé. I tak se ale při milování můžete cítit božsky – jako opečovávaná královna, které patří celý svět. Umíte svá ňadra prodat? A víte vůbec, co jim dělá dobře natolik, že vypadají pevnější a atraktivnější?

Všechny ty diety, rapidní úbytky hmotnosti, těhotenství, kojení, a dokonce i spaní na břiše, které snižuje pevnost poprsí, se na vzhledu hrudníku markantně podepisují – pochopitelně, že negativně. Životem tolik zkoušená ňadra jsou povislá, nemají už tak hezký tvar jako dřív, a to se odráží na sebevědomí jejich majitelek, které újmou na svém ženství trpí. Patříte k nim? Pak musíte o svých dvojčatech (tedy obrazně řečeno, asymetrie je u ňader běžná a pravé není totožné s tím levým) vědět pár věcí.

Vyprste se

I když si vy myslíte, že na svém půvabu ztrácíte, muži to tak většinou nevidí. To, hlavní, co jim dělá radost, jsou dvorce a především bradavky. Ze studie (1) zveřejněné v odborném časopise Evolutionary Behavioral Sciences vyplynulo, že jakmile jsou hroty v pozoru (třeba vlivem změny teplot), muži okamžitě pookřejí a jsou ochotnější a vstřícnější než obvykle. Tak z toho vytěžte co možná nejvíc!

K tomu, aby se pánové při sexu měli na co dívat, použijte přísavky, skřipce, nálepky i ozdobné korálky (k dostání v erotických obchodech), vystačíte si ale také s prachobyčejnou kostkou ledu. Muži jsou v rauši, když mohou přejíždět po dvorcích a hrotech a sledovat, jak tělo jejich milenky reaguje na chlad. Zima navíc podněcuje tkáň, aby se nadzvedla, takže dekolt vypadá pevnější! Zkusit můžete i různé lubrikační gely s chladivým efektem. Většinou obsahují extrakty z máty nebo eukalyptu.

Sexy vzhled bez plastické operace

Pakliže se ve vlastním těle necítíte, obstarejte si push-up podprsenku s otevřenými košíčky a po celou dobu pohlavního styku si ji nechte na sobě. No co, je to vzrušující! Tenhle kousek tkaniny ňadrům dodá potřebnou oporu a tvar, ale zároveň v ničem nepřekáží. Partner může prsa laskat úplně stejně jako obvykle. Rozdíl v psychice, když se podíváte do zrcadla, je ale markantní. A jak dál obelstít přírodu?

Lichotivou milostnou polohou pro povislá ňadra, která nejsou příliš objemná a těžká, je misionář a veškeré její variace. Břicho vypadá plošší, ňadra pevnější. Vhodnou pozicí je i psí poloha, kdy prsa sice visí dolů, ale milenec přirážející zezadu na ně nevidí. Tedy aspoň pokud naproti sobě nemáte zrcadlo a neprozrazuje vás odraz. I tak ale samce fascinuje to houpání a plácání jednoho ňadra o druhé. Prsa pro ně byla, jsou a budou sexy…  

Zdroje: (1) www.doi.apa.org/doiLanding?doi=10.1037%2Febs0000244, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat