Mužské vousy dokáží slastně podráždit vulvu

Vousy jsou v kurzu. Působí mužně a pánům dodávají na dominantnosti a sex-appealu. Tedy pokud jsou pěstěné. Jejich nevýhodou je, že pokud se dostanou do blízkosti vašeho klína, mohou nadělat mnoho škod. Máte po orálním laskání pupínky a vyrážku? Okamžitě přistupte na plán B!

Australští akademici Rob Brooks a Barnaby Dixson z University v Novém Jižním Wales v časopise Evolution & Human Behavior zveřejnili průkopnickou studii o vousech. Uvedli, že nejvíc sexy jsou pánové s desetidenním strništěm. Jenže co je líbivé „venku“, tedy mezi lidmi, doma už tak pohodlné a příjemné není. Často si ženy stěžují, že se vousy jejich partnerů třou o vulvu a způsobují podráždění. Jenže co má člověk dělat, když se protějšek nechce holit?

Za prvé je třeba vědět, že muži mají přirozeně o 25 % silnější kůži než většina žen, z čehož vyplývá, že dámská pleť je skutečně k poškození náchylnější –⁠ a pánské strniště, dejme tomu tak třídenní až čtyřdenní, je z tohohle hlediska nejhorší. Bývá totiž dost pichlavé. Přesto se dá problémům s vyrážkami a pupínky předejít.

Zkuste jiný úhel

Pokud budete ležet na zádech, poproste partnera, aby ke klínu přistupoval z jiného úhlu, kupříkladu z boku. Může tak zamezit třetí a agresivnímu kontaktu s vaginálním otvorem a vulvou. Základem je netisknout bradu na místa, kde by mohla citlivou pokožku iritovat. Milenec by měl víc používat (vystrkovat) jazyk, upřednostňovat stimulaci prsty a dráždění erotickými pomůcky.

Partnera poučte o vrstvení

Faktem je, že pokud jde o klitoris, co žena, to jiná preference. Zatímco jedna si užívá přímé hýčkání, té druhé to přijde až moc intenzivní – zvlášť, když se do hry vloží vousy. V případě, že si pánská brada s vaším poštěváčkem nerozumí, sdělte partnerovi, aby přetáhl malé nebo velké pysky přes klitoris a vyhnul se tak přímému kontaktu.

Dejte šanci olejům

Čím jsou vlasy hrubší, tím jsou pro vulvu dráždivější. Po sprše by je partner měl potřít pečujícími oleji, které se do nich sice vstřebají, ale zároveň jim dodají zdravý lesk a měkkost. V případě, že ani tohle nepomůže, potřete klitoris tenkou vrstvou 100% přírodního kokosového oleje, který působí jako bariéra mezi strništěm a klínem.

Nechte rozkrok zahojit

Pokud pupínky svědí a okolí vulvy je zarudlé, přikládejte vlažné obklady a na čas se sexu vzdejte, nebo preferujte jiné aktivity, kupříkladu milování ňadry. Pleť se zanedlouho zklidní.

Zdroje: missgigiengle.com, huffpost.com






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat