Po sexu nezavolá a nezavolá

Užili jste si spolu krásnou a vášnivou noc, ke které se v myšlenkách vracíte natolik, že se nemůžete soustředit na práci. Je to už pár hodin, co jste se rozloučili. Nebo možná i dní. On přesto stále nevolá. Co za tím vězí?

Sex je někdy „jen“ sex bez hlubokých citových investic, i přesto však ženy očekávají, že se jim milenec druhý den, popřípadě co nejdřív, ozve. To má svoje opodstatnění. Je to především slušnost a důkaz, že mu s vámi bylo dobře. Pochopitelně, že když dotyčný dělá mrtvého brouka, vyvolává to pochybnosti. Žádná žena si nechce přijít odkopnutá a nežádoucí. Jenže právě to se děje – pokud ten proklatý telefon nezvoní a nepípá. A co se odehrává na druhém břehu? Tohle se muži honí hlavou!

Neužil si to

Když se po sexu neozývá, pravděpodobně neví, co dělat sám se sebou. Erotickou noc neužil a nepřeskočila mezi vámi taková jiskra, která by ho dál popoháněla ve snažení. Navíc mu slušnost nic moc neříká. Škoda.

Chtěl jen sex

Měl sex. Nic víc, nic méně. Nemá potřebu pitvat se v emocích, citech nebo vašich myšlenkách. Splnil úkol a jde dál.

Nechce vás vylekat

Říká si, že na kontakt je příliš brzy, nechce působit urputně a příliš akčně, má v plánu okouzlovat vás postupně. Tenhle důvod se dá pochopit.

Je nevyzrálý

Možná, že je mezi vámi a milencem věkový rozdíl. Třeba patří k těm mladším ročníkům, které si užívají sexuální svobody a etiketa jde mimo ně.

Pochybuje o svém výkonu

První, druhý, třetí den. Nevolá. Mezi možné příčiny patří i to, že v posteli chtěl podat lepší výkon, což se mu nepovedlo. Teď pochybuje o svém výkonu a snaží se uzdravit své zraněné ego.

Má vztah, který tají

V přítomnosti partnerky nebo manželky se ozvat prostě nemůže, to dá rozum.

Neví, jak situaci řešit

Chaos v hlavě. Jste ještě přátelé, známí, dva „cizinci“, nebo už spolu chodíte? Čert aby se v tom vyznal. Nejen ženy, ale i leckteří muži potřebují vztah definovat a nějak ukotvit. Jelikož dotyčný neví, po čem toužíte, popřípadě zda má cenu o vás usilovat, drží si odstup a sbírá odvahu.

A co emancipace?

Důvodů, proč milenec po sexu nezavolá, může být mnoho, nicméně pokud se trápíte, na nic nečekejte a zavolejte vy jemu. Jestli to nezvedne nebo neodpoví (po několika dnech), nestál za to. Když se dva dospělí lidé rozhodnou se sexuálně spojit, pak by k sobě měli být ohleduplní natolik, aby si sdělili, zda mají nebo naopak nemají zájem ve vztahu, byť pouze intimním, pokračovat.

Zdroj: Názor autora, https://pairedlife.com/physical-intimacy/SexAndNoAfterCall, https://thoughtcatalog.com/heather-hailey/2014/05/13-guys-reveal-why-they-dont-call-back-after-sex/






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

397 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat