Orální anální kontakt může přinést nová sexuální potěšení

Olizovat partnerovi zadek a pak laškovně nastavit i ten svůj? Zabrány a stud stranou! Blahem budou plesat nejen nervová zakončení, ale i vy. Tohle udělá sex ještě zábavnější!

Jak se ocitnout v sexuálním nebi? Cest do intimních vášnivých nebes vede samozřejmě více. A jedna z nich křižuje i anální hrátky. Namítáte, že průniku zadními vrátky taky docela nefandíte? Kdo říká, že k němu musí dojít? Alespoň ne tak, jak si asi myslíte.

Jazyk do akce!

Rimming, analingus nebo obyčejné lízání. To je to, oč tu běží! Pohyb, při kterém používáte jazyk a rty ke stimulaci řitního otvoru vašeho partnera, se nazývá lemování. Anální okrajové části jsou doslova ohniskovou oblastí. Nemusí se jednat jen o mapování okolního terénu. Ona jazyková stimulace totiž může probíhat o i něco hlouběji. Ano, kdo se bojí, nesmí do lesa! A co na tomhle všichni mají?

Tady to doslova jiskří

Řitní otvor je vysoce erotogenní zóna s neuvěřitelným množstvím nervových zakončení (1). Pocity, které jeho dráždění přináší, jsou zkrátka nepopsatelné, a to bez ohledu na orientaci nebo pohlaví. Rimming není jen okrajový sexuální akt, v současné době je na vzestupu a vyžaduje ho stále více lidí (2).

Zlato, sjeď o něco níž!

Třeba z průzkumu americké nezávislé analytické společnosti Beta Research Corporation, který si nechal provést mezinárodní pánský časopis Esquire (3), vyplynulo, že si více než 12 procent mužů vroucně přeje, aby od své partnerky dostávali rimming mnohem častěji. Jiný výzkum (4) zase prokázal, že anální oblast své partnerce s chutí dráždí 24 procent hřebců. Tohle je zóna neskutečného potěšení pro pány i dámy. Stimulace, olizování a masírování řitní oblasti přidá velké množství zábavného vzrušení do už tak příjemného aktu. Jdete do toho?

Zdroje: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27091187/, (2) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34886391/, (3) www.esquire.com/lifestyle/sex/a13292/sex-survey-2012-0412/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc, (4) www.psychologytoday.com/us/blog/all-about-sex/201012/heterosexual-anal-play-increasingly-popular?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat