Kreativní domácí potřeby pro sex

Za erotické pomůcky, které zlepší váš milostný život, nemusíte utrácet celé jmění. Stačí se rozhlédnout po svém domově, erotická „šidítka“ pro dospělé máte na dosah – i v kuchyni!

Vibrátory a dilda sice nestojí svět (řádově se pohybují v řádech stokorun až tisícikorun), nicméně i přesto do nich někteří lidé nechtějí investovat. Třeba z důvodu, že zatím nevědí, zda „umělákům“ přijdou na chuť. Ovšem to není nic proti ničemu. Jisté domácí potřeby, jež mohou sloužit jako sexuální hračky, jsou pro prvotní experimenty v ložnici dobrým startem. Po kterých sáhnout?

Dřevěné vařečky

Vařečka je výbornou hračkou pro spanking neboli výprask prováděný za účelem erotického vzrušení. Nemusí se jednat o silnou, razantní bolest, i jemné bičování dokáže zvýšit citlivost pokožky a znásobit přijímanou rozkoš. Začátečníci by si měli zkusit, jaké to je, když se vařečka dotkne napnuté dlaně. Obecně jsou však pro výprask stvořené masité části těla, kupříkladu zadnice. Nikdy vařečkou nebo jinou plácačkou neudeřte plnou silnou. Při případném podráždění pokožky použijte přípravky s panthenolem. (Panthenol pomáhá hydratovat pokožku, omezuje její svědění a urychluje hojení ran.)

Kolíčky na prádlo

Zkoušeli jste někdy kolíček připnout na bradavku? Pokud je vzrušená a již tvrdá, stimulaci tohoto typu určitě ocení. Nezapomeňte, že někteří muži mají bradavky citlivé podobně jako ženy. Všímejte si toho, jak váš partner na jejich hýčkání reaguje.

Mašlovačka

Mašlovačka, která obvykle slouží k potírání pokrmů buď v průběhu přípravy, nebo po jejich dokončení tekutou ingrediencí, se uplatňuje i v posteli. Smyslně šimrá a po těle může rozetřít med, sirupy nebo čokoládu. A co až pro svoje sexy řádění vyčerpáte všechny pomůcky z kuchyně? Otevřete skříně!

Oblečení všeho druhu

Kravata, pásek, podprsenka či tričko skvěle slouží pro zrakovou a pohybovou deprivaci. Páskem se dají svázat ruce, podprsenka zase zakryje oči. Chcete-li zjistit, zda je sex se závaznýma očima něco, co vás sexuálně vzrušuje, určitě svůj zrak vyřaďte z provozu, síla ostatních smyslů se znásobí, takže lépe ucítíte, uslyšíte… Ať vás partner začne líbat po celém těle nebo masírovat s pomocí voňavých olejů. Tenhle zážitek se vám vryje do paměti!

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat