Milování se zavázanýma očima je neuvěřitelně vzrušující

Kravaty, šály a šátky přes oči. Proč je to tak sexy? Tak to je otázka, na kterou se psychologové snaží odpovědět celé roky. Ti, kdo však při milování nic nevidí, mají jasno. Tenhle zážitek prohlubuje intimitu a je nebývale silným kořením!

Někteří říkají, že zavázané oči znásobují činnost ostatních smyslů a zároveň zbavují kontroly, což je spojené s maximální důvěrou v milence a jeho chování. Vlastně to stupňuje očekávání, protože ten, kdo je dočasně zbaven zraku, neví, co bude následovat. Netuší, že partner do ruky bere kostku ledu, pírko, čtvereček čokolády, rákosku… Jdete do toho?

Teď si s tebou budu dělat, co chci!

Psychologové to popisují tak, že kdejaký obyčejný šátek přes oči (tato technika se nazývá blindfolding) má moc napojit se na lidské podvědomí a aktivovat limbický systém, který se podílí na našich emocích a vzpomínkách. Tím, že z provozu odstraníte jeden ze smyslů, prozkoumáte různé aspekty života, které vám běžně unikají.

Smyslová deprivace jako lék na nudu a šeď

Poslech zvukových nahrávek se zavázanýma očima, třeba vzdychů z erotického filmu, vám také může pomoci zachytit jemné nuance, které za normálních okolností přehlížíte, stejně jako chuťové podněty. Jahoda s páskou přes oči zkrátka chutná docela jinak! Z toho vyplývá, že pokud chcete do svého sexuálního života přidat trochu koření, šátek může být neuvěřitelně mocným nástrojem. Tak na nic nečekejte, ze skříně ho vytáhněte ještě dnes!

Užijte si zavázání

Osoba se zakrytýma očima se musí spoléhat na svého partnera, a i pouhé vázání je součástí scénáře dynamiky výkonu nebo hraní rolí, pokud je jedna osoba aktivnější. Bývá-li to zrovna váš partner, pověřte ho tímto úkolem, ale nejprve si ujasněte bezpečné heslo. To se používá v případě, kdy se vám absence zraku přestane líbit. Milence poučte, ať šátek nebo kravatu neutahuje příliš natěsno, ale zbytek nechte na něm.

Hádej, co to je?

Může vás sám svlékat a škádlit jídlem. Pokud bude kreativní, k ruce si připraví pár věcí a vyzve k jejich tipování. Uhádnete, že vám po stehně přejíždí kartáč na vlasy, nebo že se k vašemu klitorisu dychtivě blíží nepoužívaný elektrický zubní kartáček? Oddejte se okamžiku a následně si zkuste role submisivní a dominantní osoby prohodit. Je neskutečně vzrušující, když máte milence ve své moci!

Zdroje: názor autora – celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat