Staromódní nástroj pro lepší sex

Staromódní, ale skutečně zázračný nástroj. Pokud chcete do svého sexuálního života dostat více energie, měli byste vyzkoušet následující strategii.

Dobrý sex je úžasná věc. Nejen, že uspokojuje naše touhy, ale také vytváří spojení s partnerem a dělá nám jednoduše radost. Během sexu můžete popustit uzdu své fantazii. Sex pro nás může udělat tolik dobrého – a přesto je až příliš často opomíjen. Důvodem je většinou stres každodenního života, který touhu téměř dusí. Nebo určitá rutina, která se do dlouhodobých vztahů pomalu vkrádá a přehluší prvotní pocit třeskuté lásky.

Pokud chcete dát sexu opět větší smysl, vsaďte na strategii, která na první pohled může znít trochu neromanticky, ale je velmi účinná.

Stanovte si pevná data v kalendáři

Stejně jako si naplánujete na konkrétní čas během dne i jiné věci, měli byste to udělat i se sexem. Najděte si tedy určité místo a čas, kdy se s partnerem setkáte na milování. I když to nezní jako romantika a spontánní vášeň, je tato technika velmi účinná. Protože pevné termíny sexu mají mnoho výhod:

S největší pravděpodobností budete mít sex

V každodenním životě má mnoho párů tak málo sexu, protože ke spontánnímu svádění prostě nedochází. Ať už kvůli vyčerpání, nebo proto, že každý má v plánu jiné věci. Jakkoli je to samozřejmé, pokud si naplánujete pravidelnou schůzku se sexem, pravděpodobnost, že budete skutečně mít sex a nebudete čekat, až k němu z ničeho nic dojde, je téměř jistá.

Sexu bude mít větší význam

Stejně jako si plánujete další úkoly, plánujte si i sex. To automaticky dodá té nejkrásnější činnosti v životě novou úroveň důležitosti. Oba partneři tak dávají najevo, že to chtějí a nechají si na tyto smyslné chvíle stejně času jako na jiné věci.

Oba jsou připravení

Možná jste už zažili náhlou situaci, kdy jste nebyli připraveni – fyzicky ani psychicky. Na druhou stranu, pokud přesně víte, kdy budete mít sex, tak se na to můžete v klidu připravit. Možná si předtím dáte příjemnou koupel, poslechnete si smyslnou audio knihu nebo se na sex připravíte jinak. Takže pokud máte někdy pocit, že skutečně potřebujete více času na to, abyste se dostali do nálady, můžete si tento čas jednoduše dopřát a pak budete připraveni.

Co mít na paměti při plánování sexu

Plánování sexu je účinný nástroj. Nicméně jako vždy tomu musí být otevřené obě strany. Pokud se jeden z partnerů hned od začátku projeví jako plánovací flákač a cítí se omezován, celé to ztrácí smysl. Je vhodné také zvážit, zda se sexu podvědomě záměrně nevyhýbáte. Možná je to tak, že si sex s partnerem vůbec neužíváte a ve vztahu mohou být úplně jiné problémy.

Rozlučte se také s myšlenkou, že plánování sexu je pro poražené. Z filmů a knih samozřejmě můžeme nabýt dojmu, že pokud se opravdu milujeme, musíme po sobě toužit vždy, a to i v těch nejnevhodnějších situacích. Ale to je nesmysl a z dlouhodobého hlediska je to prostě dost nereálné. Pokud plánování sexu vede k většímu množství sexu a těší vás oba, tak co je na tom špatného? 

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:07
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:07

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat