Jisté věci muže v posteli nezajímají

Sex je nejlepší, když se můžete úplně uvolnit. Bohužel se až příliš často obáváme toho, co by si o nás partner mohl myslet. Škoda. Abyste se odteď mohla ještě více uvolnit, máme pro vás tři věci, které muže v posteli vůbec nezajímají.

V posteli byste se měli uvolnit a užívat si. Někdy to ale není tak jednoduché. Některé ženy ale velmi snadno propadnou obavám, takže uvolnit se a oddat se radovánkám naplno není úplně snadné. Někdy to může být opravdu stresující, protože vám hlavou prochází tolik věcí. Jedno vám ale můžeme prozradit: na následující tři věci můžete při sexu zapomenout, protože mužům jsou v posteli naprosto ukradené (pokud si jich vůbec všimnou…).

Neoholené nohy

Neoholené nohy nebo nohy se strništěm? Pro některé ženy už to je překážkou jít s někým do postele. Ale většina mužů na nohy klade jen minimální důraz a jestli jste si je holila před hodinou, včera nebo před týdnem, mnohdy ani nepoznají. Takže neoholené nohy nejsou důvodem odkládat své touhy. Vám je přece taky jedno, jestli se partner oholil, nebo ne. Určitě jsou důležitější věci!

Břicho, celulitida a další

Příliš mnoho z nás bojuje s tím, jak vypadáme, zvláště když jsme nahé. Nemusíte se ale bát, protože muži si vašeho bříška, celulitidy a podobných věcí při sexu nevšímají. A i mimo postel tyhle věci rozhodně vnímají úplně jinak než vy. Proto byste se neměly bát a jen si užívat svůj čas. Zeptejte se samy sebe: Soustředíte se snad vy na takové věci ve chvílích žhavé vášně? Pravděpodobně ne.

Sexy prádlo

Nemusíte mít na sobě sexy spodní prádlo vždy. Samozřejmě je hezké se „vhodně“ obléknout, když plánujete sex, abyste si pak sundaly oblečení a vypadaly sexy. Ale ani když na sobě máte normální spodní prádlo, není důvod k obavám. Muži mají rádi, když jsou věci spontánní a „normální“ bez jakéhokoli rozruchu. Užívejte si tedy okamžik, jak přichází, a nestarejte se příliš o to, co máte pod oblečením, nebo zda vaše podprsenka ladí s kalhotkami. Pokud máte o někoho zájem, pravděpodobně nevěnujete pozornost tomu, co má na sobě.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat