Erotické hry pro nakopnutí nudného sexuálního života

Monopoly a podobné hry schovejte klidně do skříně, teď jsou na řadě pěkně horké hry! Máme pro vás erotické hry od flašky až po svlékací poker….

Nuda v posteli? Tak je nejvyšší čas hrát si celou noc… Vše, co potřebujete, je spousta erotických fantazií, kostky, karty a společný čas.
Od hraní rolí po karetní hazard – představujeme vám erotické hry pro horké a dlouhé noci. Všechny mají jedno společné: Tady není žádný poražený, protože oba partneři vždy vyjdou jako vítězové!

Strip Poker

V erotické hře by samozřejmě neměl chybět klasický 'Strip Poker'. Jednoduše zamíchejte karty, rozdejte je a začněte hrát. Kdo prohraje, odhodí kus oblečení. Výzvou zde je nějak se stále soustředit na vlastní karty, když už pohled na nahé tělo protihráče visí ve vzduchu. A pokud neznáte pravidla pokeru, žádný problém – vyhrávat se dá i v Prší.

Roztočte láhev

Pamatujete si z dob dospívání na zábavné hry na párty nebo v pokojích pro teenagery, kde se první polibky vyměňovaly díky ‚roztočení láhve‘? Zkuste hru posunout na úroveň dospělých. Co takhle erotické úkoly?

Pravda, nebo úkol

Podobně jako u „flašky“ jde o plnění erotických úkolů: kdo je na řadě, má na výběr mezi upřímnou odpovědí na horkou otázku nebo splnění úkol. Vše, co potřebujete, jsou nápady, které vás spontánně napadnou. A tak lze tuhle hru hrát kdekoli a kdykoli. 

Kostky rozhodují

Ano, existují i ​​erotické hry, které si můžete koupit již hotové. Například hry, ve kterých kostky rozhodují o tom, kterou pozici můžete zkusit příště. Takto se snadno a nenuceně pohybujete Kámasútrou. 

Hra na doktory

Co vás fascinovalo jako dítě, neztrácí na vzrušení ani v dospělosti: Dostaňte se tedy k pacientovi a: „Uvolněte se na chvíli, prosím!“ Lékárnička s lubrikantem, metrovými obvazy a latexovými rukavicemi udělá z vašeho vyšetření perfektní předehru!

Objevitelské cesty

Hledejte svá super citlivá horká místa. Začněte pomalu a postupně objevujte svá těla.

Hřiště pro dva

Proč se vždy bavit se svou milostnou hračkou o samotě v tiché místnosti? Ve dvou lidech je to mnohem zábavnější. Koneckonců, existuje spousta hraček pro páry, které vám dva určitě pomohou. 

Fotohádanky

Posílejte si navzájem obrázky určitých částí svého těla na vašem smartphonu. Nejlépe takové, které jsou jak horké, tak těžko uhodnutelné. Jednoduše proto, že úsek fotíte k nepoznání. Pak musí druhý uhodnout, o kterou část těla jde. Ale buďte opatrní s odesílanými obrázky. Věnujte prosím pozornost správnému adresátovi.

Vzrušování a odepírání

Technika stop and go zajišťuje úžasný sex a ještě úžasnější orgasmus. Princip je velmi jednoduchý: Těsně předtím, když už si myslíte, že vyvrcholíte, trochu zpomalíte. Když je oběma konečně „dovoleno“ přijít ke konci, exploze je ještě větší.

Networking jako pár

Bavte se a pošlete mu tajný kód přes Facebook nebo jiné sociální sítě. Pravděpodobně znáte triky, které bruslaři dělají, když se během rozhovoru dotknou ušních lalůčků. To vždy znamená: miluji tě. Přesně tak to uděláte i vy. Až na to, že kamerou pro vás jsou sociální sítě. Napište mu na jeho zeď, že se vám líbí. Ale neříkejte to na rovinu, aby si toho každý všiml. Domluvte se na tajném kódu nebo jej přepište tak, aby vám rozuměl pouze on. „Dnes si zopakujeme pátek“ nebo „Mám chuť na svačinu“ nebo cokoli jiného.

Zdroj: názory autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat