Masturbace rozhodně není žádná hanba

Ve společnosti je masturbace sice stále považována za tabu. Nabízí ale mnoho výhod – zejména pro ženy.

Ačkoli to děláme téměř všichni, stále je to velmi tabuizované téma: masturbace. Přestaňme se stydět! Protože existují dobré důvody, proč se do sólo sexu pustit.

Dodá sebevědomí

Pravidelná masturbace, která ve vás nevyvolává pocity viny, podpoří vaše sebevědomí. Budete životem procházet s vírou v sebe samu, pevněji si stát za svými názory – a své sebevědomí ukážete to hrdě celému světu.

Nejlepší lék na stres

Neustálý stres? Pak se zkuste trochu rozmazlit ve vaně! Orgasmus uvolňuje hormony štěstí a vy se po takové uvolňující koupeli budete cítit neuvěřitelně uvolněně a spokojeně.

Skvělý pomocník při usínání

Masturbace je také nejlepším lékem na problémy s usínáním nebo udržením spánku. Než budete ležet celé hodiny bez spánku v posteli, využijte čas k tomu, abyste si trochu o samotě pohráli. Poté budete unavení, odpočatí a zaručeně budete spát jako miminko.

Zmírňuje menstruační bolesti

Většina lidí to neví: masturbace pomáhá proti menstruační bolesti! Orgasmem se vše lépe prokrví, cítíte se skvěle: je jasné, že mizí i bolest. Místo prášků proti bolesti použijte vibrátor! Zaručeně vás to bude bavit a budete se poté cítit 1 000krát lépe, slibujeme!

Chrání před infekcemi močového měchýře a rakovinou děložního čípku

Ještě pár faktů, které jsou zatím málo známé: Ženy, které se pravidelně spoléhají na své ruce, dělají pro své zdraví hodně! Údajně mají totiž ženy, které pravidelně masturbují, menší pravděpodobnost vzniku infekcí močového měchýře a rakoviny děložního čípku. No není to dobrý důvod mít se sebou častější sex!

Téměř každá žena masturbuje

Pokud nějaká žena tvrdí, že nemasturbuje, pravděpodobně lže. Takže je na čase odstranit kolem masturbace všechna tabu a místo toho se podívat na mnoho výhod, které nám nabízí.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat