Znáte kalibraci? Je to lék na delší milování!

Rozkoš, která se dá počítat na minuty? Tak to sdílíte intimnosti s nezvaným návštěvníkem – předčasnou ejakulací! Jak na ni vyzrát? Kterak pomoci partnerovi, abyste si milování prodloužili? Nastudujte kalibraci!

K žertům, které mezi nás, obyčejné lidstvo, Bůh pustil, patří bezesporu daně, pohlavní choroby a předčasná ejakulace jakožto „joke“, vyvolávající spíš pláč. Ovlivňuje totiž psychiku nejen muže, ale i ženy, která je v nejvyšším bodě svého vzrušení zklamaná vývojem události, která již nejde vrátit. Voják padlý v boji, refrakterní fáze čili moment, kdy si milenec musí odpočinout, provinilý výraz … Inu, je to na draka! Mnoho žen však vůbec netuší, jak mohou být při předčasné ejakulaci partnerovi nápomocny, a že jim za jejich snahu bude dotyčný moc vděčný! Konečně někdo, kdo nebude jen vzdychat, ale přidá i ruku k dílu ku prospěchu společného sexuálního života, prolétne mu hlavou, pokud to navrhnete jako první.

Tip, který zabere…?!

Jak tedy přelstít stres, únavu, strach nebo zdravotní problém tak, aby byli oba účastníci milostného setkání spokojeni? Existuje několik fíglů a zlepšováků, my se však zaměříme na jeden konkrétní. Cvičení sexuální výdrže penisu odborně nazývané kalibrace, ke kterému je potřeba několik měsíců času, během nichž musí žena prokázat svoji soběstačnost. Myslete ale na ty výsledky!

Začínáme bodováním!

První fáze je jednoduchá až běda. Zkrátka stimulujete penis muže – a to buď rukou, nebo ústy. (Dle zvolené praktiky myslete na lubrikant.) Představte si pomyslnou stupnici o deseti bodech, z nichž nula představuje naprostý sexuální chlad a desítka ejakulaci a orgasmus. Při dráždění pyje bude milenec dávat najevo, jaké číslo stupnice právě okupuje. Prvních pár pokusů sice může být zmatených, ale to jen proto, že se sám v sobě nevyzná, a není ještě schopen číslům přiřadit aktuální stav. Učení však dělá mistra! (Možností je i samokalibrace, kdy s nácvikem začne sám partner, a teprve později k ní přizve ženu.)

Jízda, STOP, jízda, STOP!

Cílem je dostat se do fáze, kdy se na jednotlivých bodech (číslech) žena se stimulací na pár minut „zasekne“. A shledá-li, že se její muž blíží k vyšším hodnotám a hodlá ejakulovat dřív, než je zdrávo, stimulaci přeruší jen proto, aby v ní mohla za pár chvilek opět pokračovat. Nácvik by měl trvat 20–30 minut, a to co nejčastěji! Následuje samozřejmě úleva – gejzír spermatu, ať se mu to všechno nevrazí do hlavy. (Vždyť všechny víme, že pak ti naši partneři vymýšlejí blbiny…) Postupem času oba vypozorujete, že se najednou na šesté, sedmé, i osmé příčce zdržíte déle. (Počítejte však, že devítka jakoby nebyla, protože po osmičce většinou následuje orgasmus. Tady jsou počty ze základky k ničemu.)

Úhybný manévr procvičí reakce!

Když je toto první kolo úspěšné a vy se již vyznáte v reakcích těla, a řeči toho bojovníka dole v poklopci, následuje moment překvapení: změna techniky jako stisku, hmatu, rytmu, dráždění pouze žaludu, které je jakýmsi krokem zpět, aby ho opustilo to největší vzrušení. Když si tedy partner za ty dlouhé týdny zvykne na nějaký standard, vyveďte ho z omylu přepadovkou, aby byl schopen co nejlépe reagovat i na jiné podněty.

Kegelovy cviky i pro muže

Volné chvíle, kdy se výdrž na bodové stupnici nenacvičuje, se mohou využít k posílení jistých svalových partií, protože nechtěné zatínání – napětí análních svěračů jsou dle teorií lékařů jednou z příčin brzké ejakulace. Muž by tak měl vědět, že stažení pánve na několik vteřin, její uvolnění a opakování tohoto cviku v několika sériích, je skvělou průpravou na prodloužení milování! Zde už mu ale pomoci nemůžete. Tato sekce je totiž pouze pro otrlé, neboť hrozí riziko uvolnění plynů ze střev… (Minimálně mu ale předchozí řádky přečtěte!)

Penisová degradace

Závěrem podotýkáme, že zde tuto kapitolu uvádíme hlavně proto, že je docela i možné, že váš sexuální život po několik let vypadal jako z červené knihovny, ale náhle zaznamenal útlum právě pro zvýšenou citlivost onoho pánského „pohlaváře“ rozkoše a rychlý orgasmus. Pokud vyloučíte milencův stres a únavu, a projdete výše zmíněným tréninkem bez úspěchu, je nutné přihlédnout i ke zdravotním potížím partnera. Na místě je vyšetření prostaty. Do té doby se ale o „uzdravení“ partnerova pyje můžete pokusit sama…

Provází vás podobné problémy? Jak se jim snažíte čelit? Čekáme na váš tip!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:23
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:57

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat