Základní kámen milování? Odvrácené tváře!

Chlípnost každým coulem, démonická vášeň a nesporné výhody při dosahování orgasmu… To je milování zezadu! Jaké polohy nabízí? A proč je těžké si je neoblíbit?

Milování zezadu je plné kontroverze. Třeba taková známá „psí“ poloha. Jedna skupina ji miluje až k zbláznění, protože prý vyjadřuje podřazenost, naléhavost, a snáze se při ní dosahuje orgasmu drážděním bodu G, ta druhá ji nenávidí pro nedostatek citových projevů (např. pohled do očí), podobnost se zvířecím chováním, nebo obavu, aby muž náhodou nezaměnil tělesné otvory, a nepokoušel se tak o anální vniknutí.

Orgasmus na počkání!

Ženám, kterým se polohy zezadu líbí, uvádí, že snáze dosahují orgasmu. Aby ne! Penis dráždí přední vaginální stěnu, což v kombinaci s pocitem zmocnění a „přepadení“ bez vizuálního kontaktu nahrává bouřlivému vyvrcholení! (Obzvlášť vhodné pro ženy, které mají problém mít orgasmus během soulože.) Dokonce i pacientkám se sexuálními poruchami lichotí, když se stanou „obětí“ svého partnera, který si je lehce surově vezme do své moci. Navíc se dá takový prožitek ještě umocnit výběrem vhodného oblečení – delší sukní, která se pouze vyhrne, kalhotky odsunou stranou a… Žádné zbytečné okolky a zdržování. Tuhle situaci považuje mnoho žen za velmi, velmi vzrušující!

I těhulky si přijdou na své

O tom, že konkrétně psí polohu miluje velké procento mužů, není pochyb. Jejich zvířecí pud je žene do extáze, dívajíc se na kulatý zadeček své partnerky, který působí krásně vypnutě a sexy. Hluboké proniknutí a nadřazenost jim dává pocit neskutečné radosti. Kromě toho i pohodlnost a volnost, pokud je jejich partnerka těhotná. (Jenom pozor v posledních týdnech před porodem, aby proniknutí nebylo příliš hluboké.) To si ostatně může žena řídit sama, když požádá muže, aby si místo klasického pojmutí psí polohy klekl na paty a rukama obejmul kotníky své milé, která řídí hloubku i rytmus penetrace.

Zajímavé varianty rozpálí i Eskymáka

Polohy zezadu jsou hrozně variabilní a kreativní. Nabízejí mnoho řešení, jak z minuty na minutu měnit scénář milostného setkání. Žena může mít jednou ruce podél těla, podruhé pod čelem, pak být opřená o lokty. Pronikání je přímo milostnou sonátou, zvlášť, pokud má partnerka hrudník pevně spjat s postelí. Když si naopak klekne na nízkou stoličku a rukama se opírá o zem, partner za ní stojící má hned jiné možnosti. Pak stačí jen odsunout pomůcku, natáhnout nohy daleko od sebe, zvednout pozadí a vulvu do výše a nastavit to všechno ke „zneužití“. Zajímavou variantou pro náročnější je i trakař. Ženě, opírající se o ruce na zemi, je zadeček partnerem vyzdvihnut do oblasti jeho pasu tak, aby mohla pokrčené nohy zaklínit na jeho zádech. Z boku to opravdu vypadá jako starý známý trakářek, připravený na pěkně divokou jízdu!

Lžičky? Visutý most? Jak kreativní!

O trochu víc romantičtější pozice s možností láskyplných dotyků má jméno lžíce. Trupy milenců kopírují linie dvou do sebe zakleslých lžiček, takže volné ruce partnera mohou stimulovat každou erotogenní zónu ženy, na kterou si jen lze vzpomenout!

Další zajímavou variací na „zadní téma“ je, když muž leží na posteli na zádech, ale nohy od kolen dolů svěsí k zemi, přisune stoličku a položí je na ni. Žena si zády obkročmo sedne na úd, (nohy má za zemi), předkloní se směrem k mužovým chodidlům a nohy zespoda přidrží rukama. Báječná změna tak nezůstane bez odezvy!

Jistě ale najdete další a další obměny hodné vyzkoušení, pokud polohy zezadu milujete! Nás ale teď zajímá, jaká je ta NEJ? Které dáváte přednost?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat