Zasypejte jeho tělo žhavými polibky

Líbání? Zahání smutky a rozdmýchává vášeň! Je důvěrné a ohromně kreativní! Jaká tajná místečka na těle jsou pro něj stvořená? Hned, jak je ústy najdete, nebude chtít odejít!

Polibky nejsou stvořeny pouze pro ústa… Tělo nabízí mnohem více zákoutí, která mohou být obšťastněna jemným, ba přímo až motýlím dotykem hebkých vlhkých rtů. Nedá se však popřít, že by spojení dvou úsměvů nemělo jiskřivý náboj, a proto začneme právě s ním. Vlastně, většinou to tak bývá i ve vztahu. Než někoho poznáme, prvotně obvykle ochutnáme, co nám nabízí tam „nahoře“, než se vrhneme na raut do jeho kalhot. (I když jsou i tací, kteří to dělají naprosto obráceně.)

Které líbání je to správné?

Ovšem ať tak nebo tak, na otázku, jak „správně“ líbat, neexistuje odpověď. Co partner, to názor. Některým vyhovuje sání rtů, jiným rejdění jazyka skoro až u krčních mandlí. Každopádně je velmi vzrušující ty horké, dychtivé rty špičkou jazyka jemně pozlobit a teprve pak vstoupit na území divočiny. (Mrazivou vášeň skvěle napodobí vycucání větrového bonbonu chvílí před líbáním.)

Stopy na krku – zakrýt!

Hned potom, co se jich nabažíte, skočte ještě na návštěvu na čelo, oční víčka, tváře a krk. Těm, kteří svoji vášeň nedokážou ovládnout, a způsobí svému milému podlitinu, tzv. cucflek (tenhle neřád nechodí pouze po horách a puberťácích, ale i dospělých lidech), bude v případě nouze nucen sáhnout po make-upu nebo ještě lépe – po očních stínech na bázi oleje a v co nejpřirozenější barvě připomínající pokožku, které díky své perfektní přilnavosti způsobí, že „označkovaný“ bude moci jít druhý den do práce.

Místa jazyku zaslíbená

Zamilované dvojici, jež si je velmi blízká, jsou však nějaké rudé značky úplně fuk. Naopak nachází smysl života v ožužlávání všechno, co její oči spatří. Jako inspirace to není špatné. Proč taky nezkusit zulíbat partnera až k pocitu extáze? Vyhnout se konvencím a standardům? Pojďme na to!

• Cílem jsou kožní záhyby, protože přesně tam je pokožka citlivá (oční víčka, podpaží, loketní jamky, místečka pod prsy, oblast za ušima…). Pochopitelně se jedná i o klín, ale v rámci jiné kapitoly o orálním milování, toto téma rozvedeme jindy.

• Dále si pozornost zaslouží dráha mezi pupíkem a pohlavním orgány. Dráždění tohoto místa mnohým připadá velmi smyslné – stejně jako škádlení pupku samotného.

• K dalším oblastem zcela jistě patří vnitřní strana stehen, která se může stát startovním místem pro „tour de tělo“. Stačí řádně smočit jazyk v něčem mokrém (třeba v šampaňském), aby cestou neztroskotal na souši, a vydat se s ním na cestu od mezinoží směrem ke krku. A kde je psáno, že to je všechno? Přetočení partnera na bok a zkoumání jeho zad ho překvapí!

• Ve fázi, kdy je milenec opravdu vzrušený, a nehrozí riziko, že by mu bylo jemné okusování nepříjemné, je vhodné ho pokousat… Samozřejmě milostně – ne doslova! Rty musí být navlhčené a klouzat po těle s lehkostí. Šťavnatým úlovkem může být zadek, ramena, boky. (44 % mužů po tom vyloženě baží.)

• Pokud je po ruce šlehačka, šampus, vaječný likér, jahody a spousta dalších mňamek, neváhejte uspořádat raut ve stylu třech óček – Obnažit, Obložit, Oblažit!

Rada na závěr

Jestliže je hned po chvíli jazyk unavený a odmítá spolupracovat, a čelist taky není zrovna v kondici, trénujte jejich vytrvalost – kmitání jazykem naprázdno, sání okurek, dělání grimas před zrcadlem… To všechno je základem pro zapracování úst do milostného procesu. Pak se s partnerem ústně komunikuje jedna báseň!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat