8 tipů pro milostný prstoklad

Základem každého skvělého milování je braní ho do svých rukou – doslova. Když partner vrní štěstím, je to díky prstům v kalhotách! Tato technika si však žádá své fígle a postupy, kterými si ho lehce omotáte okolo prstů (všech deseti). Tak ještě vylepšete svůj styl!

Nadělování partnerovi co možná největšího intimního potěšení, založeného na masturbaci, má vcelku jednoduché pravidlo: Způsob, jakým se provádí, se musí shodovat s tím jeho, který má naučený již od raného mládí, kdy si škádlicí manévry trénoval na culíkách spolužačky Dorky.

Tenkrát ještě nevěděl, na co toho svého cvrčka v trenýrkách má, ovšem situace se s přibývajícími léty vyjasnila. Teď není pochyb o tom, že chce, abyste s ním zacházela jako s pokladem! Inu, ani vám by se nelíbilo, kdyby se partner hrnul do vašich kalhotek s dravostí, kterou my ženy oplýváme při výprodeji, a horkostí, kterou by mu záviděla i rozhicovaná kamna! Ruční praktika si zaslouží jemnocit a taktiku! A protože si ji vymysleli muži, my ji od nich musíme odkoukat!

Starý pes a nové kousky?

Každý sameček má svůj osobitý hmat, chvat a rytmus, kterým svého „pana domácího“ přibližuje ke hranici vyvrcholení. A věřte, že ho moc dobře zná. (Ten, kdo říká, že nikdy nemasturboval, lže.) Přesto se dá mužský způsob shrnout celkem snadno do několika poznámek a doporučení.

TIP Bety: Neumíte se při milostných hrátkách odvázat? Pak čtěte také Neřeště v posteli své špeky, buďte chtivou nymfou

Mazání trable zahání

Začněme poukázáním na to, že buď u ruční práce sekunduje lubrikační gel, anebo má dovolenou. Když je náhodou přítomen, masturbace s ním více připomíná pohlavní styk. A eliminuje se tak riziko, že se penis „zadrhne“ a velmi zcitliví. Často ale záleží na náladě, jakému způsobu dá tenhle Tomáš nebo Pepa zrovna přednost.

Škubání není žádoucí!

Mezi chyby, kterých se zpravidla ženy při klasickém, „tradičním“ držení penisu dopouštějí, patří trhané neplynulé pohyby připomínající porouchanou sbíječku. Muži však znají pouze dva tahy: jeden nahoru a druhý dolů. Hezky klouzavě, rytmicky. Jako při natírání zdi. Výsledek? Spokojenost!

V nejlepším pokračujte!

Dalším problém je chystání večeře před zraky partnera s tím, že nedostane ochutnat. Když žena přestane se svojí ruční symfonií v okamžiku ejakulace, může to znamenat zklamání. Jistě, jsou tací, kteří to vyžadují, ale je jich pomálu. Spíš je žádaná aktivita ještě chviličku po výbuchu sopky – ejakulace. Pár vteřin nikoho nezabije…

TIP Bety: Víte, jaký lubrikant pro vaše hrátky použít? Projděte si náš TEST Lubrikačních gelů dráždivých i oddalujících vyvrcholení

Nuda lásku zabíjí

Jako třetí klopýtnutí je neochota měnit styl. I kdyby partner sebevíc miloval svoji jedinou optimální pozici, stejně bude rád, když se najednou skloníte a za „běhu“ mu uštědříte pořádného hudlana do jeho klína. Nebo vyjádříte radost nad hnětením kulatých ozdob o trochu níž. Ono je to totiž tak, že rozdíl mezi úžasnými a nudnými zážitky tvoří vaše nadšení a zapálení pro věc. Pokud sama budete znuděná, nechtějte po něm, aby se on bavil.

Když si nevíte rady, požádejte ho, aby vám sám nastavil ruku tak, jak mu to vyhovuje, a potom spolu absolvujte rychlokurz onanie, čili spolu jezděte sem a tam, nahoru a dolů, než vám to do té ruky vyloženě nepadne. Správné úchopy, přihlédnutí k anatomickým dispozicím i vhodný rytmus preventivně zamezí bolestivosti až příliš natažené kůžičky.

Tipy pro jeho rozkoš:

• Nevrhejte se na něj jako kočka na myš. Začněte hlazením třeba po stehnech a mějte připravený lubrikant.
• Za pomoci rukou napodobte svoji vaginu a nechte partnera, aby si prostor sám prozkoumal.
• Zbavte ho rozumu stupňovací technikou: Hlaďte jeho penis jakoby nic po dobu několika vteřin, pak ho pevně uchopte a projeďte nahoru a dolů. Zase opět chvíli jen tak laskejte, a udělejte to samé – jen přidejte jeden pohyb navíc. Po každé sérii doteků zvyšte počet pumpujících nárazovek až do partnerova upadnutí do kómatu.

Až vám příště péči oplatí, předveďte mu za odměnu genitální masáž! Inspirovat se můžete v našem článku, který vyjde již v pátek.

TIP Bety: Už znáte 7 poloh pro sex s lenochem? Pokud ne, neváhejte, protože i s unaveným milencem si můžete skvěle užít...






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat