7 oddechových poloh pro parné letní dny

Sex v neskutečném horku? Ano! My známe polohy, které jsou vhodné i do teplotních rekordů. Vůbec totiž nejsou náročné, neunaví, ale zároveň spolehlivě uspokojí!

Náročná a unavující vedra nám všem berou energii a chuť vyvíjet jakoukoliv činnost – i tu milostného charakteru. Kdy jste měla sex naposledy? Nebylo to náhodou při mírném opadnutí teplot? Jestli ano, pak je vidět, že horka opravdu vyčerpávají. My však máme recept, jak se pomilovat i ve vražedné teplotní líhni. Zapněte větrák, přehoďte přes něj mokrý ručník, aby se ochladil vzduch, a vrhněte se s chutí do oddechových a nenáročných poloh, které nejsou příliš vyčerpávající.

Zasunutí obloukem

Muž si lehne na záda, nadzvedne se a podepře lokty. Nohy ohne v kolenou. Vy si na něj sednete klínem k jeho obličeji, a to pohodlně jako do křesílka, protože opřená budete o jeho dolní končetiny. Hezky kloužete po tom mužském opěrátku a užíváte si pohled z očí do očí, intimitu a malou fyzickou náročnost.

Orlí objetí

Z výchozí předchozí polohy lze snadno vytěžit i další variaci. Muž nohy natáhne, posadí se a obejme vás. Vy máte mírně pokrčené nohy a přijímáte jeho hlubokou náklonnost.

Dvojitá hrana

Proč jako podporu nevyužít i postel nebo gauč? Stačí jen v pokleku na zemi přistoupit ke svému loži a horní polovinou těla se na něj položit. Partner do vás zezadu vstoupí a zároveň může rukama laskat ňadra.

Sonáta stehen

Poté se oba můžete na postel vrátit. Vy si lehnete na břicho a pokrčíte jednu nohu tak, abyste ulehčila vstup penisu do svého lůna. Partner využije váš vyšpulený zadeček a opět zezadu předvede, co to znamená něžný a hluboký průnik.

Klidná vášeň

Teď nechte milence uvelebit se vleže na zádech s tím, že pokrčí levou nohu. Zády k němu se posaďte na jeho pyj, souběžně s ním taktéž zalomte svoji levou dolní končetinu, ale pravou spusťte z postele dolů.

Pozice T

Napodobte s partnerem písmenko T. Vy na zádech s pokrčenými koleny představujete nožku onoho písmenka, partner ležící na boku jeho vodorovnou stříšku. Přesně tam, kde se dvě přímky dotýkají, jsou spolu zaklesnuty oba klíny. Volné ruce milence mohou sloužit jako podpěra pro vaše nohy, pokud budete mít sílu zvednout je do výšky, a polohu tak trochu přikořenit.

Šikmý dřep

Sedněte si čelem k sobě, položte se na záda a nadzvedávejte se rukama pokrčenýma v loktech. Partner přes vaše roztažené a ohnuté nohy přehodí ty svoje, takže vznikne jakési dvojité W. V takové poloze se může setrvat dlouho, protože i při uvolnění rukou a položení celých zad na postel nebo zem se udržuje neustálý kontakt obou pohlaví i přes velké, velké horko.

Sex ve vodě

Jakmile ale bydlíte v půdním bytě, nebo do vaší ložnice stále pere sluníčko, takže se v ní pomalu nedá ani dýchat, radši se přesuňte do sprchového koutu a za skrápění vlažných kapek vody zaklesněte jeden do druhého. I tahle se dají neobyčejně silná vedra ve zdraví přežít.

A jaké polohy v aktuálním horku používáte vy? Podělte se s námi o své zkušenosti a napište na redakce@bety.cz.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat