Pravda o společném orgasmu: existuje! Naučte se to i vy

Nevšední milostný zážitek ve dvou slovech? Společný orgasmus! Jak ho lze dohonit, technicky provést a neskutečně prožít? Pokud máte vnímavého partnera, stačí už jen zrcadlo!

Někdo říká, že je to mýtus, protože ho nikdy nezažil. Mluvíme o orgasmu na druhou, čili když jeden současně zažívá to samé, co druhý. Však po tom taky většina milenců touží až běda. Patříte mezi ně? A víte, jak na to?

Když je čas (ne)přítel

Jedním z nejdůležitějších bodů je načasování. Je vhodné, abyste se s partnerem domluvila, kdo se ho ujme. “Vedoucí“ milenec následně přidává, ubírá na tempu podle situace. Když například vidí, že jeho protějšek má s dosažením orgasmu problémy, zapojí ústa, prsty, aby mu pomohl. To samé pozorování reakcí platí i pro vás. Jakmile jste ve vedení vy, a cítíte, že vám potrvá déle, než se dostanete do správné nálady, je třeba mužovo vzrušení trochu zmírnit, aby nebyl v předstihu. A své pochopitelně stupňovat. (Takovéto situace jsou nejčastější.) Klidně používejte i vibrátor tak, jak to máte ráda. Až se budete cítit připravená, partner do vás vnikne.

Pohodlné, ale chlípné propletence

Kromě načasování a předehry je důležitý výběr poloh, které by „pokročilí“ milenci znalí sami sebe měli praktikovat. Vychází totiž ze situací, kdy se orgasmu dosahuje nejčastěji, jak to mají oba dotyční nejradši. Vyvarujte se však veškerých akrobatických pozic, které vyžadují udržování rovnováhy nebo soustředěnost, protože víc než k orgasmu budou vaše myšlenky utíkat ke správné technice. A to vás oba znervózní.

Otočte se zády!

Zvolte třeba misionářskou polohu, nebo tu z boku, kdy muž leží v pravém úhlu vůči tělu své milé. Mnoho párů však vypovídá, že nejsnáze se k současnému vyvrcholení dostali prostřednictvím polohy zezadu a jezdecké pozice. Je to logické. Zezadu penis přiráží proti přední stěně pochvy. Lze si geniálně vypomoct nasměrováním ho do správných místeček nadzvednutím zadečku tak, aby partner mohl pohodlně klečet a oddávat se slastnému pohledu na vše důležité, co ho momentálně zajímá.

Využijte zrcadlo pro své blaho

U polohy „na koníčka“ se mnohým líbí oční kontakt, protože tak snáze odhadnou, jestli se protějšek k vyvrcholení blíží či nikoliv. (Jsou spolu lépe sehraní.) To se však dá vyřešit i při polohách zezadu. Máte v koupelně zrcadlo? Čelem si k němu stoupněte, opřete ruce o umyvadlo, roztáhněte nohy, zadívejte se do zrcadla na partnera stojícího za vámi a jděte na to!

Změňte techniku

Pokud to stále nějak není ono, chyba je možná ve stylu přirážení. Obyčejně má totiž penis svoji zaběhnutou dráhu „sem a tam, dovnitř a ven“. Přitom je nástrojem i pro další pohyby do stran, čímž se tře o postranní stěny pochvy. Líbivé je i jeho točení, které si můžete sama vyzkoušet v jezdecké pozici, když chvíli ukazujete partnerovi prsa, ale v minutě se přetočíte zády a vyšpulíte na něj zadeček.

I když možná vypadá, že současné vyvrcholení není tím, co byste mohla se svým partnerem zažít, s trochou vnímavosti a praxe to dokážete. A pokud ne, věřte, že takový orgasmus není tím hlavním, co dělá milování krásné, a každopádně není jeho hlavním záměrem!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat