Skandální kniha: Jaké penisy měli prezidenti?!

Nejen miliony Američanů zajímá na jejich prezidentech to, co se děje za zavřenými dveřmi v Oválné pracovně, když se tam zrovna nepracuje. Samozřejmě díky sexuálním skandálům Billa Clintona je možné si ledasco domyslet, nová kniha Briana Abramse nazvaná Party Like a President ale přináší další detaily ze soukromí hlav USA. Třeba také detaily o „prvních“ penisech Spojených států.

Na 260 stránkách se čtenáři dozvědí o tom, že republikánský prezident Warren G. Harding byl navenek konzervativní puritán, co však první dámu Florence podváděl s minimálně sedmi milenkami. Z korespondence s Carrie Phillipsovou, která si vzala Hardingova kamaráda Jima, vyplývá, že tento prezident říkal svému pyji Jerry, zatímco vagíně své milenky mušle. „Jerry tu věrně stojí, zatímco si s Tebou píšu,“ uvádí Harding v milostném dopise adresovaném Phillipsové.

Také John F. Kennedy svému penisu přiřkl přezdívku. V roce 1938 svého jednadvacetiletého JJ (Džejdžeje) nechal obřezat. A spolužákovi z vysoké pak napsal: „JJ nebyl nikdy v lepší kondici a nesloužil mi lépe.

Největším chlubilem z Bílého domu byl ovšem Lyndon B. Johnson, který svému pyji říkal Jumbo. „Viděl jsi někdy něco tak velkého?“ říkal prý s oblibou jiným mužům na toaletě v Bílém domě, když svým mohutným pyjem před závistivými pohledy zatřepal.

A pak je tu případ demokratického prezidenta Billa Clintona, jenž podváděl svou manželku se stážistkami. Nejznámější je samozřejmě historka s Monikou Lewinskou, ale v knize Party Like a President se píše spíš o jeho poměru s Paulou Jonesovou, která ho žalovala kvůli sexuálnímu obtěžování. Ta v soudních dokumentech popsala prezidentův penis jako „jasně červený a zakřivený“. Státnímu zástupci tvrdila, že je obřezaný, krátký (měří něco mezi dvanácti až třinácti centimetry) a tlustý. „Měl… opravdu dost nadváhu… a zdál se docela malý k jeho hmotnosti,“ uvedla dále Jonesová. Kamarádce prý také svěřila, že „byl křivý jako věž v Pise“.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:51
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:48
219 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:40

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat