5 erotických nápadů pro jarní sex: Tímhle ohromíte všechny milence!

Sluníčko se dere ven, tak se vyloupněte i vy a zkuste si eroticky zalaškovat pod jeho teplými paprsky! Vždyť s jeho příchodem je čas na nevšední milostná dobrodružství! Už se těšíte na těchto 5 věcí?

V pátek 20. března je první jarní den a 29. začíná letní čas. Co to znamená? Přichází doba odvazové erotické zábavy! Jaké? Tohle je 5 sexy důvodů, proč milovat jaro a léto!

1. Erotické hodování

Jaro vyloženě láká k odpočinku někde na dece. Piknik v parku nebo klidně i doma na zahradě (s afrodiziakálními pokrmy) leckdy svádí k odhazování svršků. Už sníte? V pořádku, čekají vás nákupy!

Tip: Nahota jde ruku v ruce s pokrmy, které se rosí, tečou nebo se lepí. Olivový olej, džemy, ale i hrozny vína, čokoláda v tekutém stavu… Pokud jste si v zimě nechtěli udělat nepořádek u sebe v ložnici nebo obýváku, pomalu přesouvejte tento druh milostné zábavy na terasy, zahrady a do parků. Kupte si deku, která se dá pohodlně prát a nepouští „chlupy“. Hodit se bude i piknikový košík. Co se všemi těmi rekvizitami? Nejspíš není nutné řešit to do detailů… Vyndat, obložit partnerovo tělo, nakrmit se, užívat si.

2. Auto sex

Spontánní erotické chutě a nápady se realizují nejlépe od konce března tak do října (nebo do doby, kdy příznivé počasí dovolí). Cestou na dovolenou to má obzvlášť zvláštní kouzlo, ale i bez dlouhých tratí se dá vymyslet tolik zábavy!

Tip: Již teď si do kufru auta dejte spacák (bude se hodit jako vhodná bariéra mezi vámi a senem či větvičkami stromků) a dětské vlhčené ubrousky. Pomůže vám to nevymlouvat se na nepříhodné podmínky.

3. Houpačky

Kámasútra se zmiňuje o houpačkách v královském paláci v dávné Indii. Sloužily milencům, umožňovaly pohlavnímu styku vytvářet vlastní rytmus. Tak co, propadnete tomuto kouzlu taky?

Tip: Souložit na dětském hřišti sice může být dobrodružné, ale taky nemorální. Vyhněte se trapasu a nedorozumění a radši si zkuste zadovádět na houpačce vlastní. Myslete na hmotnost dvou těl a nosnost. Silný trám, na kterém bude houpačka zavěšena, považujte za nutnou nezbytnost. (Houpačka se dá v případě nevyužívání sundat, takže v nikom nevzbudíte podezření.) V případě, že do houpačky se sedátkem provrtáte otvor, vznikne příležitost pro lízání ženského klína.

4. Malování po těle

Jistě, „zmalovat“ se můžete i v ložnici, ale hrozí riziko nepořádku. Venku se nemusíte ohlížet nalevo ani napravo. Prostě se partnersky vyřádíte a budete mít zase o jeden nevšední zážitek víc!

Tip: Použijte přírodní barvy (hennu), těla si natřete vonnými oleji a pusťte se do práce. Rukama nanášejte barvy na partnera – a obráceně. Plynule zkoumejte křivky toho druhého. Použít můžete i předlohy a již předtištěné vzory. (K zakoupení v papírnictví nebo uměleckých potřebách.)

5. Outdoor otírání

Vtírání vonných mastí je svůdně znějící označení činnosti, při níž natíráte voňavou mastí nebo pěnou svého partnera. V bezstarostných 60. letech, kdy vlna sexuálních večírků v Americe vrcholila, se na nich lidé svlékali a vtírali si vzájemně do kůže spoustu kuchyňského oleje,“ popisuje Linda Sonntag ve své knize Hry lásky s tím, že „kluzcí“ partneři se o sebe hladce otírali celými povrchy těl.

Tip:
Až se ještě víc oteplí, sežeňte si matrace s plastovým povrchem či vodní lůžko. Klouzání jednoho těla po druhém vyvolává v zúčastněných pocit bezprostřední blízkosti milence. Fajn je nanášení mýdlové pěny či masážních olejů – třeba za pomoci gumových rukavic nebo žínky. Zní to hrozně, ale skutečnost je docela jiná. Eroticky nabitá…

A jak to máte vy? Těšíte se na intimní radovánky venku?






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat