Erotogenní zóny podle znamení. Kde a jak ho hýčkat, aby eroticky roztál?

Víte, jak na něj? Znáte erotogenní zóny, jejichž stimulace ho přivede ke slasti? Nápovědu dávají znamení zvěrokruhu! Podle nich poznáte, co má rád!

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Vášnivého Berana dráždí především myšlenky, takže pokud naladíte jeho mozek, máte vyhráno. (Tam je totiž centrum všeho chlípného, o čem Beran sní.) Ovšem je zvláštní, že mu moc dobře dělá i masáž páteře… A pokud mu známé erotogenní zóny pokladete jídlem, bude v sedmém nebi.

Býk (21. 4. až 21.5.)

Má zvláštní smysl pro dotek, takže ocení všechny jemné stimulace, a to nejlépe na krku, nohách, kotnících, zádech, v oblasti páteře a v rozkroku. Taková tantrická masáž pohlavních orgánů – tedy relaxace při hudbě, ho dostává!

Blíženec (22. 5. až 21. 6.)

Skoro každý Blíženec ovládá nějaký světový jazyk. Nejoblíbenějším je francouzština. A rozhodně není náhoda, že francouzské líbání je pro zrozence v tomto znamení povzbuzují. Ústa jsou pro Blížence jednou velkou erotogenní zónou. Pozornost věnujte i rukám, dlaním a prstům. Ty hýčkejte špičkou jazyka a zapojte i zuby. Mimochodem, i něžné kousání do zadnice může být vítaným zpestřením.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Rak má neobyčejně citlivou hlavu a obličej. Masáže těchto oblastí ho vynáší do nebes, neboť podporují průtok krve. Stejně jako všemožné doteky. Pokožka Raků je jedna velká oblast rozkoše, ačkoliv něžné škrábání se v tomto případě může minout účinkem. Někdy je dokonce až nepříjemné. Proč? Račí kůže je tak nějak víc „zranitelná“. Proto jednejte opatrně a s citem…

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Lva vzrušují lichotky, takže nešetřete chválou a obdivem! Dál ocení líbání na krku, masáž chodidel a zad, hlavně podél páteře. Sání rtů ho dokáže maximálně nažhavit! A nebojte se ani hrátek s ušními lalůčky.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Vnitřní strany stehen, podkolenní jamky, šíje, spánky. To jsou oblasti, jejich stimulace dělá Pannám nadmíru dobře! Kombinace doteků s aromaterapií potažmo éterickými oleji uvolňuje jejich věčně napjaté tělo.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Mnoho Vah má dolíčky na kolenech. Dotkněte se jich, pohlaďte je… Pokud je nevidíte, všimněte si tváře a brady. Budou tam. Váhy mají velmi citlivý hrudník a za eroticky povzbuzující považují tichou hudbu a lascivní slova.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Nohy, kotníky, rozkrok, nos, páteř a záda. Tam chce Štír být líbán a hlazen. Odvážnější jedinci s horkou krví přistoupí i na masáž prostaty, tedy laskání mužského bodu G… Navlhčete si prst a jděte na to!

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Kde hýčkat zrozenec ve znamení Střelce? Blahem se bude tetelit v případě, že nezapomenete na ramena, ruce, dlaně (včetně tolik citlivého zápěstí) a vnitřní strany stehen. Uždibujte, přejíždějte špičkou jazyka, sajte. Smyslně, pochopitelně…

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Velmi citlivá pokožka Kozorohů dává tušit, že vhodně zvolené doteky po celém těle působí doslova afrodiziakálně. Jemné škrábání nehty, hýčkání bříšky prstů, lechtání za pomoci vlasů… Zkuste, na co váš Kozoroh „slyší“!

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Dolní končetiny - především lýtka - představují pro Vodnáře oblast úlevy od napětí i erotickou stimulaci. Přejděte na chodidla a věnujte péči i každému z prstů. Hýčkání zakončete polibky na břišáky. Oblast břicha je opomíjenou erotogenní zónou, pro kterou Vodnář má pochopení.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Ryby v milování prokazují velkou fantazii a očekávají ji od ostatních. Jejich největší erotogenní zónou je mozek, ale vášeň v nich vyvolá i masáž nohou a prstů. Uvolní se a naladí i při stimulaci skalpu nebo hnětení ramen. Pokud k tomu přidáte i líbání a hrátky s jazyky, nebudou celý týden myslet na nic jiného!

A kde máte erotogenní zóny vy?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat