Chcete mít SEX bez SEXU? Tady je návod!

Tak trochu jiné milování, které je sice náhražkou nebo alternativou toho klasického, ale příliš si s ním nezadá? Femorální pohlavní styk se hodí v několika případech! Kterých?

V roce 2005 jistý doktor Irwin Goldstein, který mimo jiné edituje texty pro odborný časopis Journal Sexual Medicine, dal několika ženám do rukou stopky. Díky tomu zjistil, že průměrná délka pohlavního styku je 7,3 minuty. Déle to muži nevydrželi. Ale to by nebylo to nejhorší. O pár let později, konkrétně v roce 2014, se už tak mizerná data výrazně zhoršila.

Harry Fisch, celosvětově známý odborník na zdraví mužů, do světa vypustil informaci, že 45 % mužů má orgasmus do dvou minut! Proboha, co bude za rok? 5 vteřin? Nic? A kdo za to vlastně může?

Doba je zlá. Bude ještě hůř?

Lékaři se shodují, že o nízkou sexuální výdrž mžužů se „postaralo“ kouření, taky obezita a zvýšený krevní tlak, dále cholesterol, nedostatek fyzické aktivity a stres. A teď co s tím? Změna životosprávy by pomohla, ale výsledky se nedostaví dřív než za pár týdnů nebo dokonce měsíců. Do té doby konec sexu?! Nebo si najděte milence! Rovnou dva pokud možno, i když… Ale ne, ještě s tím počkejte a zkuste femorální styk. Co je to?

Rozcvička penisu

Jedná se o techniku, kterou experti doporučují pro prodloužení výdrže neposedného penisu. Těžko soudit, jestli její název „femorální“ má něco společného s morálkou, ale buď jak buď, funguje to.

Princip spočívá v tom, že místo plného průniku do ženského rozkroku penis po několik týdnů, kdy si mimochodem partner bude zvykat na zdravější životní styl, klouže mezi stydkými pysky svojí milenky, ale dovnitř nejde. Lubrikace je možná, ovšem ne nutná.

Poloh se nabízí několik, ale mezi tu nejznámější patří asi ta, během které žena sedí obkročmo na partnerovi a rajtuje. I klasický misionář v tomto podání působí trochu jinak. Partner „jezdí“ a doslova klouže po klitorisu nahoru a dolů. Nuda? Vůbec ne.

Sexuální soběstačnost ženy

Byli byste překvapeni, kolik žen v této technice našlo zalíbení. Proč? Protože místo toho, aby femorální styk pojaly jako nutné zlo, udělaly z toho přednost a zaměřily se na vlastní masturbaci založenou na tření klitorisu a přilehlých částí. Nic nového pod sluncem…

Sociolog, biolog a spisovatel Bohuslav Brouk, který byl mimochodem jedním z prvních vykladačů díla Sigmunda Freuda v Československu, ve svých textech popsal nespočet variant, jak tato takzvaná vulvární instrumentální ipsace funguje. (Od jízdy na koni, sezení na hraně židle, sevření stehen, tření se o rohy nábytku, protahování ručníku v rozkroku, dráždění o uzel udělaný na košili a tak dále a tak dále.)

Ve finále je to ale o tom, že se spojí příjemné s užitečným a ani jeden z partnerů nepřijde zkrátka! Muž trénuje svoji výdrž, žena se uspokojí.

Od třeného těsta k třenému sexu

Navíc souložit „femorálně“ je vhodné třeba při menstruaci nebo v pokročilém stádiu těhotenství, pokud je klasický styk nepříjemný. Je dobré o tom vědět a aspoň jednou v životě tuto techniku zkusit. Tak vpusťte partnera mezi svoje závojíčky a zjistěte, jestli rozšíříte řady příznivců tohoto způsobu milování!

Tak co, znáte tuto techniku?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat