Desatero pravidel POUTÁNÍ při sexu. Taky mu přijdete na chuť!

Poutání ve velkém stylu? Teď získává na popularitě! Buďte jako hlavní hrdinka filmu a nechte se svým partnerem láskyplně znehybnit! Proč se vám to zalíbí?

Česká a slovenská premiéra dlouho očekávaného filmu 50 odstínů šedi už je za námi. Proběhla 12. února a ti, kdo ji nestihli, snímek jistě shlédnou v následujících týdnech. Proč si ho nenechat ujít? Je napěchován hrami lásky a poukazuje na trochu jinou rozkoš, ke které patří i spoutání partnera. Mimochodem, právě tahle sexuální aktivita patří mezi skvělé tipy, jak rozproudit krev a provětrat svoji ložnici ještě před příchodem prvních jarních dnů! Chcete to taky zkusit? A co vám brání?

Kdo nezkusil, nepochopí…

Přijde vám, že rozkazování, dominance a příkazy v rámci sexuálního aktu jsou směšné? Zastáváte názor, že něco takového do postele nepatří? Pak nejspíš patříte k těm, kteří to ještě nezkusili! Sexuologové a psychologové se shodují, že dvojice, které poutání berou jako neškodnou zábavu, prozkoumávají skryté pocity, které ve všedním životě musí (mnohdy zbytečně) skrývat. Svoje o tom ví čtyřiatřicetiletá Karla.

„Nejdřív jsem se toho bála. Připadalo mi to moc násilné a trochu i neetické, ale teď mohu říct, že můj manželský sexuální život je lepší. S partnerem hrajeme hry, dáváme si úlohy, plníme úkoly a navzájem jsme se o sobě hodně dozvěděli,“ vychvaluje techniku poutání sympatická úřednice, která si tenhle styl milování velmi oblíbila. Přidáte se k ní? Pak se řiďte následujícím seznamem!

Desatero úžasného zážitku při poutání

1. Vyhněte se přílišné konzumace alkoholu (a popřípadě i drog): Sklenička vína uvolní zábrany, ale víc ani ťuk! Neriskujte, že se někdo z vás zraní třeba z důvodu, že jeho dominantní partner, omámen staletou whisky, neodhadnul míru…

2. Rozdělte si úlohy: Kdo bude dominantní a kdo podřízený? Je třeba určit role.

3. Pochopte princip hry: Partner v roli šéfa se sice chová nadřízeně, ale jeho úkolem je postarat se o blaho svého „svěřence“. Může po něm cokoli požadovat, ale nesmí mu působit bolest a ani od něj odcházet!

4. Zkontrolujte rekvizity: Ať už k poutání použijete šálu, hedvábný šátek či provaz, vždy si vyzkoušejte jeden uzel „nanečisto“. Některé materiály kloužou a při tahání se mohou stáhnout a škrtit. Zvolíte-li policejní pouta či pouta lemovaná chmýřím, vždy mějte po ruce klíček. Nechte ho na viditelném a dobře dostupném místě – třeba na nočním stolku. (Linda Sonntag, autorka mnoha erotických příruček dokonce doporučuje mít u sebe nůžky pro případ, že se něco pokazí a pouta nepůjdou otevřít.)

5. Respektujte zakázané zóny: Přední strana krku, podpaží, třísla, loketní a kolenní ohbí a zápěstí a kotníky přesně tam, kde pulzuje temp. To je tabu. Pro všechny!

6. Určete si časový limit: Předem se s partnerem domluvte, jakou hru budete hrát, nebo jak dlouho bude poutání trvat. Pro psychiku je to to nejlepší, co můžete udělat.

7. Domluvte si bezpečnostní hesla: Běžně si partneři určují znamení, která mají hru ukončit. Může to být slovo, stisknutí ruky, hvízdnutí… Pro účely poutání se hodí i jedno heslo navíc. To slouží pro zmírnění akce tedy jakési ubrání plynu. „Krok vzad.

8. Kombinujte styly: Omezení pohybu vyloženě nahrává k dalším hrátkám, jako je třeba šimrání, něžné škrábání nehty, penetrace vibrátorem a podobně. Vzrušení se tak může vystupňovat ještě na jiné frontě.

9. Ovládejte emoce: Žijte přítomností a rozhodně do poutání nepromítejte situace z běžného života, které vám nedávno byly nepříjemné. Možná je fajn vidět partnera, se kterým jste včera slovně válčili kvůli nepořádku v předsíni, na lopatkách, ale to neznamená, že nad ním máte absolutní moc. Agresi, vztek, snížená sebekontrola nebo skutečné násilí nemají při poutání místo!

10. Proveďte víc seancí: Betony Vernonová, slavná sexuální antropoložka a designérka erotických šperků, tvrdí, že čím déle nebo častěji poutání trvá, tím víc mu partneři přicházejí na chuť. První pokus tedy může některé milence trochu odradit, protože je to něco nového a neznámého, ale s každým pokusem se role submisiva či dominanta prohlubuje a „sílí“. Může to být i váš případ… Tak příjemnou zábavu!

A jak to máte vy? Nebojíte se přiložit pouta k dílu?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat