Skupinový sex: Vášeň nebo ohrožení vztahu?

Mezi nejčastější sexuální fantazie vůbec patří sex ve třech a více lidech – mnohdy podmíněný návštěvou na vyhraněných místech určených pro početnější sexuální hrátky označený jednotným názvem: swingers party. Jaká vlastně je?

Pochopitelně že od fantazie k realitě je velký skok, a když později dojde k realizaci nějakého takového snu, mnozí zjistí, že je představa vzrušuje víc, než realita. Je to i logické. Ve fantaziích není kladen důraz na následky, žárlivost, vztek, emoce. Tam se prožívá pouze a jen ten syrový, vášnivý sex bez starostí.

Jenže pak nastane chvíle, kdy jeden z páru žárlí na toho druhého, protože ho vidí mazlit se s naprosto cizím člověkem, a tak začne pochybovat o jeho morálních hodnotách. Říká si: Nějak se jí/jemu to líbí. Co když to bude dál provozovat za mými zády? Vždyť mi je v podstatě nevěrná/nevěrný!

Když on mě přemluvil!

Jedná se o opravdu tenký led, neboť nikdo nemůže předem a s určitostí vědět, jaké emoce v něm vyvolá pohled na souložícího partnera v náruči někoho jiného. A pak taky ta vina druhý den? Ten, který se nechal přemluvit, a na kuráž se vylepšil několika panáky vodky, by se nejradši ani neviděl, protože se cítí podvedený a přišel o důvěru ve svého partnera, který ho k činu více či méně přinutil.

Půjdu tam bez tebe

Mezi nejhorší situace patří i zpětné vzpomínky, které například ve vás jako ženě vyvolávají paniku, ale partner byl z návštěvy akce naprosto nadšený, a chtěl by si to v dohledné době zopakovat. Vy odmítáte a on klade podmínky: „Když ty nechceš, půjdu tam sám!“ (Což naštěstí nelze, protože přístup na swingers party se odepírají mužům bez doprovodu, pokud se vyloženě nejedná o nějakou z tematických akcí či natáčení materiálu pro účely porna filmů založených na amatérských účinkujících, ve kterých se objevují takové praktiky jako bukkake: několik mužů masturbuje a ejakuluje na tělo ženy, nebo gangbang, což je v podstatě skupinový sex převážně ve stylu: jedna žena a celý fotbalový tým.)

Přihlášeni jednou za měsíc

Na druhou stranu ale existují páry, kterým tento způsob života vyhovuje, a nemají s ním žádné potíže. Jednou za měsíc se zapíší na skupinovou sexuální party, dají děti k babičce, vyrazí za dobrodružstvím a ráno se vracejí obohaceni o nové poznatky, zážitky, někdy i kontakty. Převážně jsou ale dotyční domluveni, že souložit musí každý v jiné místnosti, aby se při aktu neviděli, nebo budou provádět pohlavní styk pouze spolu a před zraky ostatních, což pravidla běžné swingers party umožňují. Provozovatelé je totiž nastavují tak, že jakmile se komukoliv nebude cokoliv líbit, může odejít, aniž by se vysvlékl z oblečení.

Pokud jste se tedy rozhodli, že zahrajete vabank, zkusíte štěstí v sexuální ruletě a půjdete do toho, je pro vás určeno několik tipů:

Pro ženu:
• Zhodnoťte si, proč to vlastně chcete udělat. Cítíte se ze strany partnera pod tlakem? Nutí vás do toho? V případě kladné odpovědi couvněte.
• Zamyslete se nad fantazií, kdy se váš partner miluje s někým jiným (popř. i s mužem). Nevadí vám to? Opravdu?

Pro pár:
• Domluvte si jasná pravidla. Sex je možný pouze spolu, nebo si každý z vás může odejít do soukromé místnosti s jiným milencem?
• Budete se pak navzájem svěřovat s tím, co se tam stalo?
• Jste schopni vyříkat si pocity a řešit spolu i nepříjemné problémy?
• Zásobte se kondomy. Tuny kondomů. A vždy (za každých okolností) je používejte.

O tom, jak to doopravdy chodí na swingers party, kolik stojí vstup a kde je možné se registrovat, se dozvíte v některém z příštích článků.

Teď nám ale napište, jestli se skupinovým sexem máte své zkušenosti!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat